Мнозина сравняват словестните изцепки на Киро Петков с тези на

...
Мнозина сравняват словестните изцепки на Киро Петков с тези на
Коментари Харесай

Николай Бареков с култов анализ как Просто Киро удари в земята Валери Божинов с изцепки  

" Мнозина съпоставят словестните изцепки на Киро Петков с тези на Валери Божинов. Това не е вярно и даже в обидно за Валерката по ред аргументи ".

Това написа Николай Бареков в обществените мрежи и изредини аргументите:

1. Валери Божинов съзнателно " играе " с езика и с камерата, до момента в който при Киро Петков гафовете и простотиите са натурален резултат от налудното му държанието.

2. Валери не бърка имена и понятия от неначетеност и дивотия, а Киро го прави. Примерно - Божинов знае, че над река Дунав към този момент има два български моста и не би тръгнал да дава обещание да построи втория.

3. За разлика от амбулантния търговец на сок от моркови, Божинов има супер сполучлива кариера в чужбина.
свързани новини229282на 12.02.2022
4. Единият спекулира с името " Харвард " и неговите клубове и спекулира за някакви курсове, изкарани там, до момента в който вторият беше същинска част от клубове от ранга на колоса " Ювентус ", " Фиорентина ", " Спортинг " и хегемона в Англия " Манчестър Сити " без да ни го натяква под път и над път.

5. Валери Божинов е югославска легенда и отлично познава историята на Македония, за разлика от Петков.

6. Всички словесни каламбури на Божинов имат за цел да забавляват аудиторията, а при Киро задачата е тъкмо противоположната, само че резултатът е същият - става за посмешище.

7. Божинов споделя вицове, само че не лъже, а Киро Петков не лъже единствено, когато споделя вицове. Лъжите на Петков са ежеминутни, опашати, причудливи и неконтролируеми, а Божинов е порядъчно и почтено момче.

8. Божинов е потребен за душевното здраве на нацията, а съперникът му Киро Петков разрушава устоите на страната и заплашва оцеляването на нацията с дейностите си като свръховластен министър председател.

9. Валери Божинов е от съумелите българи в чужбина и самичък е изкарал с парите си без да бъде прислужник на олигарси, Петков е тъкмо противоположното. Валери подарява персонални пари за дела, а Петков още не е върнал нелегално взетите заплати като противозаконен длъжностен министър. Валери подава правилни заявления пред страната, а Петков лъжливи.

10. Божинов ни забавлява, само че не се натрапва по малкия екран, до момента в който противникът му по популярност безусловно тече и изкача и от мивката в кухнята и от консервата с боба.

11. Божинов самичък си заплаща разноските и не назначи родата си до девето коляно на държавната трапеза, а циркът " Петков " е на наша прехрана и народът заплаща сметките на цялата паплач шуробаджанаци на Киро във властта. Като похлупак Петков прибира по 7 милиона лв. държавна партийна дотация годишно без даже да има партия.

12. Божинов не би споделил " кУролация ", вместо " корелация ".

13. Валери Божинов си има Николета и всякакви плеймейтки, до момента в който Киро си има Асенчо и Ленчето - вие си решете кое избирате.

Има и още, само че и това стига. Не обиждайте Валери Божинов като сравнявате облика му с този на #ПростоТоКиро.

А и за край, да не не помни. Валери слуша сръбско и си поплаква на баладите на Мухарем Сербезовки и Яшар Ахмедовски, до момента в който просто Кирото скоро ще ни разплаче от тъга тъкмо като тях. Както би споделил самият Валери " Скоро ще ревете все едно смеете, до момента в който ревете ". Всяко шоу си има цена, това с Кирцата ще ни излезе златно и ще го изплащат и внуците ни. Харвардският лъжец ще стане по-голяма легенда и от най-голямата турбофолк югославска легенда, дефилирала по земите ни.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР