Мнозина смятат Девите за арогантни, практични скучни и срамежливи личности,

...
Мнозина смятат Девите за арогантни, практични скучни и срамежливи личности,
Коментари Харесай

7 жестоки истини за любовта към Девата

 зодия-Дева

Мнозина считат Девите за арогантни, практични скучни и срамежливи персони, само че тези качества са единствено върхът на айсберга. Най-важното е прикрито надълбоко вътре и с цел да се доберете до най-хубавото, което има Девата, би трябвало доста да се постараете, само че ще си коства напъните. Webmiastoto.com показва 7 истини, които би трябвало да знаете за любовта към Девата:

Те обичат да възнамеряват

Девите не обичат да бързат. Те проучват всички вероятни разновидности, сформират проект и го следват. Някои назовават това рутина, само че за Девите това е предварителна подготовка.

Да, спонтанното пътешестване е отлично! Но хайде първо да начертаем вероятния маршрут, авансово да намерим заведения с вкусна храна и да съставим лист със забележителностите, които би трябвало да се посетят.

Забелязват детайлите

Девите са доста деликатни към детайлите. Те наподобяват студени и отнесени, само че в действителност в този миг мозъците им гневно пресмятат детайлностите за утрешното работно положение или днешната вечеря с обичания човек.и това внимание към детайлите прави от Девите отлични слушатели.

Те са предани

След като Девата ви се довери, тя ще се отпусне и ще спре да държи всичко под надзор. Тя не завързва другарства с лекост, само че в случай че то се случи, Девата ще е ваш правилен сателит до края на живота.

Те са практични

Ясно е, че всичко до планирането и несъразмерния разбор, само че когато в действителност имате потребност от тези качества, Девите са най-практичните от всички зодиакални знаци. Те намират успокоение и комфорт в стабилността и практичността.

Претенциозни са към индивида, който обичат

Девите имат високи стандарти към всички, изключително към себе си. Затова не се влюбват постоянно, само че в случай че това се случи, ще останат с вас задълго, в случай че не и вечно. Не би трябвало знака Дева да се възприема като непорочен и несръчен – те горят от пристрастеност, в случай че са увлечени по вас и са доста изобретателни в леглото.

Те са самостоятелни

Някои назовават Девите наркоманите на контрола, те също се считат за самостоятелни. Те надали ще помолят за помощ, тъй като, поради техния разум и внимание към детайлите, ще се оправят с казуса по-добре от всекиго. Девите не обичат да демонстрират своите недостатъци. Най-бързият метод да разгневите една Дева е като се опитате да й отнемете независимостта.

Те виждат всичко

Девите не са придирчиви единствено към този, който обичат, само че и към всичко. Всичко това е поради високите им стандарти и обич към детайлите. Те не са подготвени да се съгласят на „ просто хубаво “, когато знаят, че могат да получат нещо по-добро. Девите имат повишени условия освен към себе си, само че и към близките.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР