Мнозина потребители биха решили да извадят Facebook от живота си

...
Мнозина потребители биха решили да извадят Facebook от живота си
Коментари Харесай

Facebook вече ви дава 30 дни, за да се върнете в лоното на мрежата

Мнозина консуматори биха решили да извадят Фейсбук от живота си след поредицата кавги с персонални данни и хаквания, само че компанията в действителност желае да ви даде повече време, с цел да размислите. Говорител на колоса удостовери, че усилва интервала, през който може да върнете изтрития си акаунт и да възстановите наличието си в най-голямата обществена мрежа.
Досега това можеше да стане единствено в границите на 14 дни, само че към този момент имате разполагаем цели 30, с цел да го извършите.

Фейсбук, несъмнено, го оправдава с несекващото предпочитание на потребителите да продължат със самобитния обществен ексхибиционизъм , даже когато един път са се отказали.

„Имаме случаи, когато консуматори се пробват да влязат в изтрити сметки след 14 дни. Затова желаеме да им дадем опция да създадат изцяло умишлен избор„, споделя Фейсбук.

Зад това, естествено, се крие напълно прагматична причина: колкото повече време имате, с цел да възстановите акаунта си, толкоз по-вероятно е да се върнете. Хора, които трият профилите си в миг на страст, евентуално по-нататък могат да размислят знаейки, че данните им ще ги чакат даже седмици по-късно.

Негативът пък е, че в случай че сте безапелационни в решението си, Фейсбук ще пази профила ви две седмици повече без действителна причина за вас. За това време може и да не станете жертва на хакерска офанзива, само че отново може да бъде досадно, в случай че сте се решили на стъпката.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР