Мнозина млади хора вече смятат животът си за немислим без

...
Мнозина млади хора вече смятат животът си за немислим без
Коментари Харесай

Кифли се снимаха след страшна катастрофа, за да станат известни

Мнозина младежи към този момент считат животът си за невъобразим без обществените мрежи. Дори в рискови обстановки те са подготвени да създават за тях наличие.

Така се е случило и с Кети, която дружно с другари претърпя страшна злополука на витиеват път.

Колата поднесла в завой, когато приятелката и Мариса била зад кормилото.

И трите девойки в колата са били със поставени колани за сигурност и не са потърпевши съществено. Разминавайки се единствено с драскотини и леки синки, написа "Бъзфийд ", Кети почнала да снима клип за мрежата TikTok непосредствено от преобърналата се кола.

На фрагментите се вижда, че на девойките им е радостно, напряко се държат като дивачки, на фона на танцувална музика. Така те чакали помощта да пристигна.

"Видяхме, че прозорецът се е счупил и се спогледахме, мислейки си: Наред ли си? Когато разбрахме, че всичките сме добре, започнахме да се смеем. Ние сме си най-хубави приятелки и по този начин го преживяхме дружно ", споделя Кети.

Клипът бързо стана хитов в мрежата. Някои консуматори поддържаха дейностите на девойките и оцениха по достолепие държанието им в стресовата обстановка. Мнозина други обаче разкритикуваха любителките на обществените мрежи, отбелязвайки с горест, че младежите са подготвени на всичко са малко популярност.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР