Многократният носител на награди "Грами“ – Шаги, завинаги променя звученето

...
Многократният носител на награди "Грами“ – Шаги, завинаги променя звученето
Коментари Харесай

Шаги пуска празничен реге албум - slava.bg

Многократният притежател на награди "Грами “ – Шаги, вечно трансформира звученето на коледната музика с новия си празничен реге албум Christmas in the Islands. Проектът ще дебютира в целия свят на 20 ноември под шапката на BMG, а почитателите могат да го запазят и авансово.

Карибският поврат в обичайното коледно забавление е подложен с 15 части, въодушевени от ямайски празнични песни, в които вземат участие и гост-изпълнители. Сред тях са Beenie Man, Джос Стоун, Bounty Killer, Junior Reid, Ни-Йо, Romain Virgo, Riì Stiwyns, Conkarah и други.

Албумът включва както нови авторски песни, по този начин и съвременни реге кавъри на класики като Have Yourself A Merry Little Christmas и така нататък

„ Още откогато бях дребен мога да си спомня по какъв начин виждах туристите да се стичат в Ямайка по време на Коледа за малко слънце, занимания, ром и страхотни празненства! За нас най-важните неща са фамилията, приятелите, храната, страхотните плажове, топлите, приветливи хора и мощната просвета, което е идеалната рецепта за радостна Коледа.

Затова взехме решение да превърнем всичко това в един албум. ", споделя самият Шаги за вдъхновението си да направи коледен албум с реге звучене.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР