Многодетна майка решила, че заради децата си трябва да направи

...
Многодетна майка решила, че заради децата си трябва да направи
Коментари Харесай

Мъжът й я изоставил, когато се парализирала, но тази майка на 4 деца пак намерила щастието

Многодетна майка решила, че поради децата си би трябвало да направи всичко, с цел да се изправи на крайници.

Вярност… Дума значеща толкоз доста и толкоз малко ценена от хората. Риона Кели претърпяла инфаркт на гръбначния мозък на 37 години и останала парализирана.

Тогава мъжът й я зарязал с четири деца на ръце след 14 години брак. Многодетната майка решила, че поради децата си ще направи всичко, с цел да се изправи на крайници.

Риона била унищожена от измяната на мъжа си, само че децата станали за нея надеждна опора и поддръжка. Те станали тласък за нея да се бори и побеждава.

 жена-с-деца

Жената почнала лекуване, само че трябвала дълга реабилитация. Тогава тя наела персонален треньор, който да я научи още веднъж да върви. 35-годишният някогашен професионален ръгбист Кит Мейсън се оказал освен надарен треньор, само че и същински мъж.

Кит станал не просто неин треньор, само че и поддръжка и опора. Неговите грижи, внимание, поддръжка и схващане й върнали вярата в мъжете. С времето другарството им прераснало в по-голямо и ярко възприятие.

Кит я срещнал в миг на уязвимост, само че това не го спряло. Риона в този момент знае, че той няма да я остави в сложен миг и ще направи всичко, с цел да е щастлива.

Кит по този начин въодушевил дамата, че тя удвоила напъните в залата. Научила се да стои независимо сама и да върви с патерици, само че доста скоро почнала да върви сама из у дома. Днес дамата употребява патерици единствено на улицата, у дома върви независимо и тренира в залата, с цел да стане изцяло независима.

След 11 месеца дружно те станали и същинско семейство.

 семейство

Двойката възпитава 5 деца: четирите деца на Риоа и 5-годшната щерка на Кит.

Риона споделя: „ 5 дни след инфаркта лекарите ми споделиха, че възобновяване в най-хубавия случай ще ми отнеме от половин година до една година. По това време желаех да се предам, само че знаех, че би трябвало да бъда мощна поради децата. Когато направих първите крачки, това беше същинско знамение.

Тогава написах в страницата си във фейсбук, че диря персонален треньор, който да ми помогне да се възстановя и другари ме посъветваха да се свържа с Кит. След като с Кит приключихме курса, продължихме да поддържаме връзка. Той постоянно се интересуваше по какъв начин съм. Оттам и започнаха нашите връзки. Заедно сме към този момент 11 месеца, децата го харесват и в този момент най-сетне усещам, че съм получила живота, който заслужавам “.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР