Много важна новина от българското Черноморие, която може да има

...
Много важна новина от българското Черноморие, която може да има
Коментари Харесай

Голяма новина от морето! Какво се случва

Много значима вест от българското Черноморие, която може да има основно значение за целия сезон у нас. 

Тази година България има рекорден брой сини знамена по плажовете - 21. Това значи, че плажът е чист, водата е хубава. Това сподели пред Българска национална телевизия министърът на туризма Илин Димитров.Това лято няма да има съвсем никакво нарастване на плажните аксесоари. Очаква се туристите да получат по-добро качество на същата цена.
-->
Ръстът на туристическите услуги у нас е към 30%, а в други страни сред 40 и 70%, тъй че ние стоим добре като цена-качество, сподели Димитров. Това лято чакаме и към 200 000 украински туристи, сподели още той.

На шесто място сме по възобновяване на туризма в света и на десето по растеж на приходите от туризма. " Справяме се доста добре и би трябвало да имаме малко повече самочувствие, представяме добър артикул.

Да, има места, където би трябвало да се усъвършенства, само че в основата гостите са удовлетворени ", сподели Димитров.Основен проблем при хотелиерите и ресторантьорите сега е образованието и неналичието на фрагменти.

" Върнахме се там, където ни е мястото - във върховете на международния туризъм ", сподели той.По думите му Световната организация по туризъм към Организация на обединените нации дефинира трендовете в туризма. Туризмът се възвръща и ние сме на първа линия, сподели още министърът на туризма.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР