Много таланти минаха през сцената на Гласът на България“, но

...
Много таланти минаха през сцената на Гласът на България“, но
Коментари Харесай

Треньорите в „Гласът на България“ аха да си скочат. Дара се ежи на Мария: Пак ще се бием!

Много гении минаха през сцената на „ Гласът на България “, само че някои от тях оставят сериозна диря с наличието си, карайки треньорите безусловно да полудеят на столовете си. Това се случи и в последния епизод на музикалното шоу, когато едно момиче от Добрич накара Мария Илиева и Дара да крещят от местата си.
Единственият, който 18-годишната Теа Йорданова не накара да се обърне с лице към нея, беше Миро, който обаче след това доста съжали за решението си. Въпреки че и Миро е родом от същия град – Добрич.
„ Пак ще се бием “, зарече се Дара и се качи върху стола си заканително. Може би тъй като и Мария Илиева не се сдържа този път.
„ Какво беше това гласище? “, възкликна тя и побърза да се подиграе на сътрудника си Миро, че не се е обърнал. Възхищението си към Теа не скри и мастъра Иван Лечев.
„ Денят ми започва с учебно заведение, продължава с урок по пеене и започва работния ми ден, тъй като нашите са разграничени от доста години и желаех сама да се устоявам. Работя като сервитьорка в бар “, споделя чаровната Теа във визитката си. И прибавя, че татко й я поучава да се занимава с „ по-сериозни неща “. Нейна огромна опора е и майка й.
В последна сметка Теа избра да се причисли към тима на Дара с думите: „ Отивам при моята зелена половинка “, визирайки, че най-близко до родния й Добрич, откъдето е Миро, който по този начин и не се обърна, е Варна, откъдето е родом Дара.
„ Бравоо, Тея! Невероятна! Светлото бъдеще е пред теб! “, незабавно разясниха разчувствани фенове в обществените мрежи, предвиждайки блестящо бъдеще на надареното момиче. „ Освен глас, талант, съблазън има и разум “, написа show.blitz.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР