Много сериозен проблем пощури германците.В Германия има големи разлики в

...
Много сериозен проблем пощури германците.В Германия има големи разлики в
Коментари Харесай

Германците пощуряха! Потърсиха спасение у нас

Много сериозен проблем пощури германците.

В Германия има огромни разлики в цените на горивата на бензиностанциите на автомагистралите и всички останали. Това демонстрират данните на Германския авто клуб ADAC. Разликата може да надвиши 20 евро на контейнер.
-->
Изводите са направени след изследване, което е сравнило цените на 40 бензиностанции на инцидентен принцип.От ADAC поучават хората, които ще пътуват, да зареждат вечер сред 18:00 и 22:00 часа на бензиностанциите в обитаемоте места. Тогава приблизително цената на горивата е най-ниска, цитира АРД резултатите от изследването.

Според осведомителната организация ДПА настоящите цени на горивата удостоверяват извода на автомобилния клуб. Често биват регистрирани разлики в цените сред 30 и 40 цента, прецизира организацията. " Ако фирмите продават горивото си на автомагистралата с няколко цента по-скъпо, в сравнение с другите бензиностанции, това е разбираемо.

Но установяваните от нас надценки по автомагистралите е просто безочливост ", е представен да споделя шефът на отдела за превоз в ADAC Герхард Хилебранд.

Още по-големи икономии можете да реализирате в чужбина, показват по тематиката от Института за немска стопанска система, написа pariteni.bg. В България един литър бензин А95 коства с 50 евроцента по-малко, в сравнение с в Германия, а в Австрия са съвсем 30 цента за литър.

По-скъпи от тези в Германия са горивата във Франция и Италия, които притеглят и доста немски туристи, се споделя още в информацията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР