Много са кандидатите, които се опитват да изместят БСП от

...
Много са кандидатите, които се опитват да изместят БСП от
Коментари Харесай

Тежък бесепар се закани! Какво става на изборите

" Много са претендентите, които се пробват да изместят Българска социалистическа партия от политическата сцена, само че всеки подобен опит приключва пагубно за оня, който го прави. Независимо от многообразието на отзиви от време на време в Българска социалистическа партия, партията е задоволително постоянна и мъдра и хората, които гласоподават за нея, знаят, че поддържат политиката, която тя организира ".

Това сподели в " Денят стартира " по Българска национална телевизия Таско Ерменков.

Подчерта, че Българската социалистическа партия е единствената, която извършва обещаното от нея по време на предизборната акция.

" В момента върви промяна - едни по-наши социалисти ги назначаваме на местата на едни не по-наши социалисти. Още по-малко " Продължаваме промяната ", която е центристко-популистка партия, може да заеме лявото пространство ", съобщи Таско Арменков.

Относно вероятно и бъдещо партньорство с " Демократична България ", Таско Ерменков изясни, че " когато националният интерес изисква да се вземат решение въпроси, които са от национално значение като битката с корупцията, вкарването на правдивост в правосъдната система, която би трябвало да е идентична за всички, тогава идеологически разлики не може да има ".

" Газпром " е единственият вид за допълнение на недостигащите ни количества газ.  Определи дейностите на служебното държавно управление в региона на енергетиката като блуждаене. Прогнозира, че следващата година казусът с доставките на газ ще се влошат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР