Много пияна млада жена предизвика меле в центъра на Слънчев

...
Много пияна млада жена предизвика меле в центъра на Слънчев
Коментари Харесай

Мъртво пияна шофьорка отнесе такси със 100 км/ч рано сутринта

Много пияна млада жена провокира меле в центъра на Слънчев бряг тази заран. Движещата се с най-малко 100 км/ч по основния път, в региона на Какао бийч, безусловно отнася спряло покрай отбивката такси и макар дребните си габарити сивата Мазда с бургаски номер влачи таксито 5 метра напред, преди да го забие в спирката.

Инцидентът става в 6.30 ч. при автобусна спирка Фрегата, при отклонението за Какао бийч. Чудо е, че няма жертви. По това време в близост е имало хора и очевидци от прилежащите таксита. На спирката са чакали камериерки, сервитьори и различен обслужва личен състав за промяна по хотелите.

Автобусът е трябвало да дойде всеки миг. Шофьорът на потърпевшия длъжностен автомобил на компания „ Евгени такси ” е в потрес, само че няма забележими пострадвания.

Водачката на сивата мазда е дала бруталните 3,75 промила за алкохол и е дала позитивна проба за амфетамини.

„ Тази жена въобще не разбра какво направи. Тя беше „ дроб ” нафиркана и дрогирана. А е толкоз слабичка, че в този момент се чудим по какъв начин е поела толкоз доста алкохол и опиати, без да се е отровила ", разясняват очевидци пред Флагман. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР