Много пъти съм споменавала, че стрийм платформите са бъдещата телевизия.

...
Много пъти съм споменавала, че стрийм платформите са бъдещата телевизия.
Коментари Харесай

Бил Мъри и София Копола отново заедно!

Много пъти съм споменавала, че стрийм платформите са бъдещата телевизия. За мен персонално, до 20 години изобщо няма да има артикул като днешната стандартна телевизия, а знаци за това има на всички места – последната вест от света на стрийм платформите е от Disney и Apple, които са подписали контракт с продуцентската компания А24 за истински филми (тези хора стоят зад  и „, например). В рамките на идващите няколко години би трябвало да бъдат създадени продукции с високо качество, които да гледаме онлайн. А първият план по пътя към тази цел звучи по този начин, че ни побиват тръпки. София Копола и Бил Мъри още веднъж дружно.

15 години след паметния „ Загубени в превода “ двамата се събират за нов план със заглавие On The Rocks. Знае се, че това ще е история на млада жена (за ролята е определена Рашида Джоунс, дъщерята на Куинси Джоунс), която възобновява връзките с татко си (Бил Мъри, естествено) – нюйоркски плейбой с забавен начин на живот.

Работата на София Копола за финален път гледахме в с Никол Кидман и Колин Фарел, който описа една позната история, само че със заменен повествовател. В On The Rocks София е и сценарист, и режисьор. Ще чакаме лентата някъде през 2020 година, междувременно ще следим какво се случва, тъй като звучи като план фантазия.

А в случай че не сте гледали " Загубени в превода ", наложително го планирайте за уикенда!



 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР