Много пъти, когато сте искали съвет за отношенията ви с

...
Много пъти, когато сте искали съвет за отношенията ви с
Коментари Харесай

Забравете червените флагове: търсете бежовите

Много пъти, когато сте желали съвет за връзките ви с индивида, към който имате усеща, са ви казвали да обърнете внимание на алените знамена. Това са предупредителните знаци, които можете да откриете, в случай че анализирате държанието и дадените обстановки. Независимо дали сте в няколко приложения за запознанства, единствено в едно, или въобще в нито едно, сте осведомени с напрежението, което съпътства основаването на профил в приложение за запознанства.

От фотосите до късите отговори – профилите в приложенията за запознанства са опция за потребителите да покажат своята характерност и уникалност в нещо, което наподобява на доста персонален асансьор с високи залози. С ограничавания брой знаци и към този момент неестественото чувство, че би трябвало да опишете всичко, което можете да предложите, с вярата, че някой ще ви откри за забавен и, надяваме се, прелъстителен, решението какви фотоси да употребявате и какво да кажете се трансформира в ракета. Бързото ревизиране на профила постоянно разкрива знамена, за положително или за неприятно.

 infomax-logo-50-15-HW

Червените знамена значат „ бягай надалеч “, зелените – „ давай “, жълтите – „ действай деликатно “, а в този момент има и нов байрак, за който би трябвало да се внимава: това е бежовият.

Какво е бежов байрак?

Както към този момент се досещате евентуално, те касаят обществените мрежи. Според доста експерти бежовите знамена са индикация, че някой не е положил доста старания в профила си, че е извънредно отегчителен или и двете. Опирането на общи занимания и ползи, да вземем за пример като „ вървене на фитнес “ или „ глезене на кученца “, не предлага никаква специфична информация за индивида и на собствен ред прави профила му отегчителен.

Това е много по-различно от алените знамена. По принцип, когато потребителите попаднат на профили, в които липсва характерност и уникалност, те могат умерено да предположат, че в случай че отидат на среща с този човек, тя няма да докара до нищо и ще бъде безинтересна. Разбира се, постоянно има изключения от тези правила, защото всеки търси разнообразни неща в колегата си. Но както алените знамена са нещо, с което би трябвало да се внимава, по този начин и бежовите знамена са знак.

 алените знамена

И до момента в който множеството хора знаят какво съставляват и кои са алените знамена, ето няколко образеца за бежовите, които можете елементарно да откриете.

Ако всички негови фотоси са селфита

Това значи, че човек няма занимания или извънкласни действия. Качването единствено на селфита може да спада и към алените знамена, само че на пръв взор демонстрира най-много отегчителен метод на живот.

Ако заниманията му са извънредно общи

Пиенето на кафе, излизането на открито, дрямката и разхождането на домашни любимци не са занимания. Те са просто неща, които в общи линии всеки прави всеки ден, тъй че не попадат в категорията на специфичните или забавните. Обърнете внимание на този аспект на нещата, тъй като в търсенето на алените знамена сходни по-дребни елементи могат да останат незабелязани от вас.

 алените знамена

Ако се базира на известен ситком

Ако някой търси въплъщение на екранни двойки, просто приемете, че това е най-дълбокото, до което ще стигне, когато става въпрос за романтика. По същия метод, в случай че цитират съществени ситкоми или споделят нещо от рода на „ В свободното си време вероятно… виждам „ Приятели “, умерено може да приемете, че усетът им за телевизионни излъчвания е стар.

Интересите могат да са част от алените знамена, само че да базираш връзката си на някой сериал може да спада към бежовите такива, за които да сте деликатни.

Ако неговият език на притежаване или език на любовта е посочен като „ жлъч “

На първо място, това не е език; „ Не можете да го владеете свободно. Всеки, който се счита за „ подигравателен “ вид, евентуално не е доста зрял или, почтено казано, не е толкоз занимателен. Това също може да спадне към алените знамена, само че и към бежовите, тъй като е предизвестие за метода на мислене на даден човек по тази толкоз значима тематика.

 алените знамена

Ако търси „ някого, с който да се впуска в завършения “

Какво въобще значи това? Дали става дума за екскурзии, походи и обиколки на забележителности, или за експериментиране на друго кафене в прилежащия град? Определението на всеки за това е толкоз друго, само че това е толкоз общо изказване, че нормално не си коства да се задълбочаваме в него.

Това не е измежду алените знамена, само че е предизвестие. Това е толкоз общо като определение, че би трябвало да имате едно на разум за индивида, който дефинира това като час от себе си.

Ако той се счита за „ фен в развъждането на цветя “

Да отглеждаш едно цвете не е нищо, за което да пишеш или да се хвалиш. Освен в случай че не притежавате магазин за растения или не работите в подобен, това не ви отличава от хилядите хора, които имат растения и не не помнят да ги поливат. Разбира се, това с цветята е единствено образец, само че мислим, че схванахте концепцията.

Оценете тази статия

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР