Много от вас вероятно са чели, че честотата на вибрацията

...
Много от вас вероятно са чели, че честотата на вибрацията
Коментари Харесай

Само в 6 лесни стъпки: Какво е резонанс на Шуман и може ли да подобри живота ни?

Много от вас евентуално са чели, че честотата на вибрацията на единствения ни дом – Земята, с други думи – резонансът на Шуман, стремглаво се покачва през последните години. Още през предишния век главната периодичност беше достигнала 7,83 Hz. Смятала се е за непрекъсната големина, съвпадала е с алфа-ритъма у индивида. Към сегашния миг обаче резонансът на Шуман към този момент доближава до 30 Hz и продължава да пораства.

Като неотменна съставка от ноосферата на Земята на човечеството не му остава нищо друго, с изключение на също да увеличи вибрациите си. Ако не го направи, планетата ни сама ще се избави от всичко ниско вибрационно. По отношение на хората учените предсказват увеличение на смъртността от заболявания на съдовете, което стартира да се удостоверява от настоящата статистика.



Но може ли всеки да направи нещо в тази тенденция? Как се покачват вибрациите, с какво да се стартира?

Отговорът е по-прост, в сравнение с бихте предположили. Започва се с съзнателен „ детокс” на всички сфери на живота. За да няма недоразумения – детокс е скъсен вид на думата детоксикация, или разчистване от токсини. Това е развой на разрушение, неутрализиране, изхвърляне на разнообразни токсични субстанции по химичен, физически или биологичен способ. Осъзнатият детокс включва:

1. Осъзнато хранене

Осъзнатото хранене допуска разтоварващи дни, отвод от нездравословни артикули, от консервирана и мощно обработена индустриално храна, желание към прясно приготвената храна, повече плодове и зеленчуци. Освен това значи да се научим да се засищаме с по-малко количество храна, като освен това си оставаме енергични.
Повишавайки качеството на използваните артикули и пиенето на задоволително количество вода всеки ще усети позитивните промени на равнище физическо тяло. Вие ще влезете в контакт с тялото си и ще започнете да разбирате по кое време фактически сте гладни и по кое време се пробвате да задушите напрежението, неприятните страсти или обстановки с храна.

2. Осъзнато ползване на информацията

Това е идващият значим миг – отвод от безсмисленото сърфиране в обществените мрежи, отговорност за избора на потребяваното наличие. Възможно е първоначално да почувствате "счупване ", в случай че към този момент компактно сте пристрастени към обществената мрежа. Но повярвайте и проверете! Животът в сегашния миг ще ви възнагради с нещо незаменимо - удоволствие от елементарни неща каквито са духовното другарство с близки и другари.



3. Детокс на прочувствената и менталната сфера

Честотата на човешката осцилация директно зависи от неговите мисли и усеща. Все повече – освен езотериците, се убеждават, че мисълта е МАТЕРИАЛНА. Какви мисли сте си избрали да мислите? Правите ли съзнателен избор на страсти с по-висока осцилация – такива като признателност, наслада, молитва, искреност?

Как още можете ментално да се прочистите? Тук на помощ идва природата. Съвременният човек интуитивно при първа опция излиза от стресиращите градове и отива измежду природата. Там, в контакт с нея, усеща покой и естетика.

4. Детокс на пространството.

Огледайте се в близост, със свежи очи разгледайте жилището си и направете детокс в мозъка си: прочистете пространството от шлаката, избавете се от непотребното, дайте го на нуждаещи се, започнете да употребявате това, което стои насъбрано като мъртъв товар. След което се настройте на осъзнато ползване и намалете отпадъците от виталната си активност до най-малко. Не инцидентно основаното през 2002 година придвижване „ Нула отпадъци” – „ Zero waste”, става все по-популярно.

5. Детокс на връзките

Не е по никакъв начин ненужно да сканирате своето обграждане за съществуване на отрови връзки. Много психолози дефинират токсичните връзки като всяко това, което при което хората не се поддържат един различен, където има спорове и единият сътрудник се стреми да потисне другия, където има конкуренция, където има пренебрежение и отсъства единодушие. А може би самите вие сте неверните и отравяте нечий живот?



6 Детокс на желанията

Всичките ли ви стремежи са откровено ваши? Или са някакви привнесени от социума, или пък от родителите и роднините? И изобщо – своя ли живот живеете?
Ако съществено се заемете с детокс на своя живот, това си е задоволително огромна работа над себе си и нравствен труд. Правили ли сте опити сами да преминете по този път? Какви резултати сте постигнали? Практиката демонстрира, че резултатите са по-добри, когато се занимавате дружно със съидейници и с такива, които към този момент вървят по този път.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР