Много от предсказанията на Нострадамус са се сбъдвали през годините,

...
Много от предсказанията на Нострадамус са се сбъдвали през годините,
Коментари Харесай

Предсказание на Нострадамус за смъртта на Елизабет II разтре...

Много от предсказанията на Нострадамус са се сбъдвали през годините, а тези думи за кралица Елизабет побъркаха острова

Британците започнаха всеобщо да купуват книги с предсказания на Нострадамус поради откритото в тях знамение за гибелта на кралица Елизабет II. Това оповестява вестник The Sunday Times.

Според изданието от 11 до 17 септември книгата на писателя Марио Рединг „ Нострадамус: Пълните пророчества за бъдещето “, издадена през 2006 година, е била купена от осем хиляди души. В същото време единствено пет копия бяха продадени седмица преди гибелта на английския монарх. Така творбата оглави класацията на бестселърите, направена от вестника.

Според Sunday Times фрагменти от книгата са причина за такава известност. По-специално, едно пояснение на прогнозите, направени от Рединг, гласи, че „ кралица Елизабет II ще почине към 2022 година на възраст към 96 години “. Твърди се също, че нейният наследник Чарлз ще стане крал, само че по-късно ще абдикира в интерес на сина си, написа standartnews.com.

За гибелта на английската кралица стана известно на 8 септември. Елизабет II умря в замъка Балморал в Шотландия на 96 години. След това тялото й е преместено в Лондон. Погребението на монарха се състоя на 19 септември в Лондон. Елизабет II цари най-дълго в английската история - 70 години и седем месеца.

Новият крал на Обединеното кралство е най-големият й наследник - 73-годишният Чарлз, който одобри името Чарлз III.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР