Много от почитателите на бяха разочаровани, когато преди години разбраха,

...
Много от почитателите на бяха разочаровани, когато преди години разбраха,
Коментари Харесай

Камерън Диас: Вече не ме интересува как изглеждам

Много от феновете на бяха разочаровани, когато преди години схванаха, че тя е решила да се " пенсионира " от киното. По всичко наподобява обаче, че откакто се отдръпна от прожекторите на Холивуд, тя се е отдала напълно на свободата си.

Тази година Диас ще навърши 50 и се е зарекла повече в никакъв случай да не се снима в киното. А когато светът отмести любопитния си взор от нея, напълно естествено смъква известна част от бремето, което носят известните персони.

Диас споделя, че към този момент не поставя толкоз грижи за външния си тип и се е фокусирала напълно върху развъждането на щерка си. Тя беседва с певицата Мишел Визаж в нейния подкаст „ Rule Breakers “, като самоуверено декларира: " Вече не ме интересува по какъв начин наподобявам. “

Камерън призна, че вижда Холивуд като " капан " и показа, че рядко се замисля за външния си тип с днешна дата, откакто се отдръпна от промишлеността. Диас добавя още, че натискът на шоубизнеса върху външния тип на дамите е " искрено отровен " и те кара да се вглеждаш и в най-малкия подробност и лека-полека се разпадаш.

Откакто стана майка, Диас остави зад себе си забързания живот на Холивуд и от този момент не поглежда обратно.

За да потвърди какъв брой по-уверена се усеща с сегашния си живот, актрисата се пошегува, че към този момент даже не си мие лицето. " Не ми пука. Това безусловно е последното нещо, за което мисля всеки ден. Наистина не върша нищо, даже в никакъв случай не мия лицето си ", споделя Диас. " В последните осем години съм като диво животно. Може би два пъти месечно се сещам, че е хубаво да употребявам някой артикул и по-късно го оставям. Просто не съм в стадий от живота си, който допуска, че би трябвало да влагам сила в целия този развой. "

Aктрисата към този момент най-често не открива смисъл да се тормози и да влага сила във външния си тип, само че въпреки всичко не съди дамите, които го вършат.

Какъв е пътят към увереността в себе си? За Диас това е любовта. Човекът, който е научил Диас в действителност да цени себе си такава, каквато е, е брачният партньор ѝ - рокаджията Бенджи Мадън.

С времето актрисата пренарежда целите си и самоуверено може да каже, че фамилията е преди всичко.

" Обожавам да бъда майка. Това е най- хубавото нещо в живота ми ", споделя Камерън, като е уверена, че новият стадий от живота й е най-сладкият от всеки досега.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР