Много от хората на щат в ЦРУ са подбрани заради

...
Много от хората на щат в ЦРУ са подбрани заради
Коментари Харесай

С каква музика измъчва ЦРУ?

Много от хората на щат в Централно разузнавателно управление на САЩ са подбрани поради високите им интелектуални качества. В Централно разузнавателно управление на САЩ има гениални студенти от най-престижните университети и надарени хакери.

Подсказва го последната покана за претенденти за работа посредством напълно елементарен тест – да се дефинира часът при анализирането на една зимна фотография на неизвестно кръстовище евентуално в планински курорт.

Има и жокери – посочени са три разновидността за избор: 07:00 ч., 11:00 ч., 15:00 ч.

Над 50% са дали отговор вярно, като в профила на организацията в Туитър те са ориентирани към страницата за предлаганите кариери за вероятно кандидатстване.

Сред тях сигурно са и места за хора със характерни умения, като измъкването на скъпоценна информация от инатливи човеци, нежелаещи да я споделят.

И тук се залага не на груба мощ, давене и умеене да се предизвиква физическа болежка, а на психическото разколебаване.

Което очевидно се реализира сполучливо и посредством музика – метъл, рап или даже диско и детски песнички, излиза наяве от листата с 20-те най-използвани от Централно разузнавателно управление на САЩ части за мъчения, припомнени в „ Марка “.

В любопитния плейлист има място както за твърди и злокобни звуци, като от „ F..k your God ” на Deicide, “Die MF, Die ” на Dope, “Bodies ” на Drowning Pool, “Click Click Boom ” на Saliva, “Swan Dive ” от (HED) р.е., “Killing In The Name ” от Rage Against The Machine, „ Enter Sandman ” на Metallica, Hells Bells AC/DC, „ The Beautiful People ” от Marilyn Manson, само че и тематики от детски сериали като „ Улица „ Сезам “, „ Барни и другари “, денс ритми като „ Stayin Alive ” на Bee Gees, “Dirrty ” на Кристина Агилера, мелодични шлагери като „ American Pie ” на Дон Маклийн, „ America ” на Нийл Даймънд, “Babylon ” от Дейвид Грей,

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР