Много ми беше трудна и мъчителна раздялата с Димитър Рачков.

...
Много ми беше трудна и мъчителна раздялата с Димитър Рачков.
Коментари Харесай

Анита проговори за раздялата с Рачков, гърчила се от болка: Беше ми много трудно

„ Много ми беше сложна и мъчителна раздялата с Димитър Рачков. След нея изпаднах в дупка, което ми се случва за първи път в живота. Но с помощта на хората, които ме поддържаха, и несъмнено, на себе си съумях да се измъкна. Вече съм добре и щастлива. “
Това сподели за първи път пред в. България Днес красивата моделка Анита Димитрова, която повече от три години бе близка до сърцето на най-хубавия ни комедиант – Димитър Рачков. Двамата се разделиха напълно публично, като оповестението се случи единствено от името на артиста, а Анита реши, че няма да разяснява. С днешна дата обаче плеймейтката показа по какъв начин се е чувствала и метафизичен заключи: „ Така е трябвало да стане! Хората се разделят и събират, живот! “.
„ Болката, която изпитвах при раздялата с Димитър, беше мощна, само че и чисто битово за мен беше мъчно – трябваше да си намеря жилище, също така и нова работа. Справих се с всичко и съм горда от себе си, тъй като стартира нов стадий от живота ми. Сякаш съм преродена “, с усмивка декларира Анита.
В момента красивата госпожица е брокер в една от най-големите компании за недвижими парцели у нас, като съгласно нея най-накрая е намерила мястото, което я въодушевява.
„ Работих и в банка. Не беше моето нещо, прекомерно статично ми се струваше там. Аз съм динамичен човек, вълнуват ме провокациите и не обичам да заставам на едно място, желая да се развъртвам. С това брокерството ме завоюва. Харесвам неща, които нямат таван, желая да съм най-хубавата “, споделя амбициозно хубавицата.
В свободното си време Анита гледа филми за финансовия свят, само че се радва и на българските като „ София у дома “, който сега се излъчва по Би Ти Ви и сюжетът е обвързван с проблеми на брокери.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР