Много жени се отказват от търсенето на любовта след поредица

...
Много жени се отказват от търсенето на любовта след поредица
Коментари Харесай

Ето 7 причини жените да не успяват да открият любовта

Много дами се отхвърлят от търсенето на любовта след поредност от несполучливи връзки. Някои даже стопират да имат вяра в любовта. Други избират самотата и бягат от връзките, тъй като нямат сили за повече разочарования.
След като сте страдали толкоз доста пъти, евентуално ви е минавало през мозъка, че не сте способни да обичате още веднъж. Чувствате се като че ли нищо не е останало от сърцето ви и то е станало некомпетентно да се развълнува още веднъж.
Преди да се отчаете изцяло, вижте кои са седемте най-чести аргументи, поради които дамите мислят, че в никакъв случай няма да се влюбят още веднъж. Помислете над тях идващия път, когато сходна мисъл мине и през вашата глава.

1. Нямат сили да страдат повече.
Много дами мислят, че не могат да обичат още веднъж, тъй като не могат и да страдат повече. Понесли са доста болежка от предходните любовни разочарования и считат, че нямат сили да поемат още. Страхът от това този призрачен сън да се повтори още веднъж ги стопира да мечтаят за щастието в любовта. Те считат, че в никакъв случай повече няма да изпитват неспокойствие в любовно отношение. Това важи с още по-голяма мощ за дамите над 35-40-годишна възраст, които в допълнение се считат и за прекомерно остарели да се влюбят още веднъж същински, както на 20.

2. Те мислят, че да се влюбиш е проблем.
Влюбването единствено по себе си не е проблем. Проблем е да се влюбиш в неверния човек. Заради поредицата от неверни избори, които доста дами вършат, те се усещат обезверени и губят религия в любовта, поставяйки всички сътрудници под общ знаменател. За да се справите с това отчаяние е време да започнете да обръщате внимание на всички червени знамена, които неизбежно се появяват. Трябва единствено да отворите очите си за тях. Важно е да изчистите концепцията за щастлива връзка пред самите себе си, да определите задачите си и да си изясните какво е значимо за вас в бъдеще. Така ще намерите по-подходящ сътрудник.

3. Липса на самопознание и самоосъзнаване.
Жените, които си падат по стандарти, като „ неприятното момче “, „ напористото момче “, „ мъжкаря “ и други сходни, постоянно биват наранени поради изборите си. Очакванията от такива типажи мъже са свързани със пристрастеност, завършения, огнена и изпепеляваща обич, която обаче може и да наранява. Сляпата обич постоянно води до разочарования и доста болежка. Тя е неосъзната и оставена да бъде водена от пристрастеност и физическо привличане, които елементарно угасват прекомерно бързо.

4. Тези дами одобряват всичко прекомерно персонално.
Можете да научите доста от несполучливите си връзки, стига да желаете. Ако отворите съзнанието си за уроците, които получавате от провалените любови, ще се научите да избирате по-щателно сътрудниците, на които давате сърцето си в бъдеще. Провалът не е злополучие и несъмнено не е краят на света. Можете да измененията всичко, като измененията личното си отношение и настройка към любовта и връзките. Ако не го извършите, ще повтаряте едни и същи неточности още веднъж и още веднъж.

5. Те се отхвърлят доста елементарно.
Жените, изгубили религия в любовта, доста постоянно се отхвърлят прекомерно елементарно и бързо. Извиняват се пред себе си с това, че са прекомерно чувствителни, с цел да понесат още болежка. Затова избират да спрат да имат вяра в любовта и да пробват с нови връзки. Никое малко бебе не се е отказало от устрема си да се изправи, макар че пада и става още веднъж в продължение на месеци, до момента в който успее да резервира равновесие. Същото важи и за любовните разочарования. Ако позволите една неточност да ви откаже от търсенето на щастието, ще попречите сами на себе си.

6. Те изпращат неправилните сигнали.
Ако се държите по метод, който споделя „ ненавиждам всички мъже “, те инстинктивно ще се отдръпват от вас, несъмнено. Мъжете имат присъщ радар, който улавя женските настройки и сила. Ако усетят, че сте враждебна, те даже няма да се опитат да ви заговорят, камо ли да ви ухажват. Това ще ви озлоби още повече и ще ви накара да ги смятате за ужасни същества, които не ви заслужават. Ще се поставите в обаян кръг, в който хем ще мечтаете за щастието, хем ще си повтаряте какъв брой невероятно е то.

7. Те мислят, че повече в никакъв случай няма да изискат обич.
Жените, които се отхвърлят от любовта го вършат, тъй като обичат прекомерно мощно и раздават цялата си обич. Когато го вършат с несъответствуващ сътрудник, разочарованието е голямо. Пропадат прочувствено. Губят религия и се усещат изцедени, неспособни да се раздадат още веднъж. Това важи за множеството дами в друга степен. Копнежът да открият точния сътрудник става все по-голям с придвижване на възрастта, а всеки идващ неуспех става все по-болезнен.
Вместо да се питате къде грешите, толкоз ли е значимо да сте във връзка, което в последна сметка да ви докара до обезсърчение, променете метода. Вижте какво можете да измененията в себе си, с цел да измененията и силата, която излъчвате. С нейната смяна ще привлечете и различен вид мъжка сила, която най-сетне ще ви пасне.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР