Много хора знаят за лечебните свойства на подправките, но искаме

...
Много хора знаят за лечебните свойства на подправките, но искаме
Коментари Харесай

Тази напитка ще ви помогне да отслабнете и да бъдете здрави

Много хора знаят за лечебните свойства на подправките, само че желаеме да ви дадем три аргументи, заради които би трябвало да пиете тази здравословна напитка от куркума всеки ден заран. Тя има огромен резултат върху кожата, върху метаболизма на организма, върху работата на стомаха и червата.

1) Водата с куркума задейства процеса на асимилиране на консумираната храна. Подправката има затоплящ резултат, заради което се секретира стомашен сок, който спомага за усвояването на мастни и тежки храни. Тази напитка ще бъде извънредно нужна по време на банкет на тежки ястия или по време на дълги почивни дни.

2) Водата с куркума и лимонен сок дейно почиства тялото и е доста полезна за кожата. Когато я употребявате, кожата ви безусловно ще свети от вътрешната страна, а за акнето и алените петна по лицето ще забравите вечно!

3) Водата с куркума чудесно гори мазнини, защото ускорява метаболитните процеси и способства за отстраняването на токсините и различните вредни отрови.

Рецепта за тайната напитка

Предлагаме ви две благоприятни условия.

Първият е доста елементарен. В чаша топла вода, прибавете половин чаена лъжичка от подправката и разбъркайте добре.

Вторият е малко по-сложен. Охладете преварена вода, изстискайте лимонен сок (половин) в него, прибавете 1 чаена лъжичка мед и 1/2 чаена лъжичка фалшификация. Разбъркайте добре и оставете за малко. За да подобрите ефекта, можете да добавите малко джинджифил, само че той е на усет.

Кога да пиете?

Пийте куркумата 1/2 час преди закуска. Методът на приготвяне не е комплициран, тъй че след пробуждане, смесете съставките и изпийте незабавно.

Вижте още: Японски способ за лекуване с вода: Лесен метод да бъдете здрави

Ние няма да ви посъветваме от къде да купувате куркума, тъй като някои избират да купят пакетирана от магазина, а други я предпочитат от пазара, тъй че изборът е ваш.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР