Много хора започват деня си с топла напитка, като например

...
Много хора започват деня си с топла напитка, като например
Коментари Харесай

Тя свали 20 килограма само с варен лимон РЕЦЕПТА

Много хора стартират деня си с топла напитка, като да вземем за пример кафе. Други избират нещо готино и освежаващо. И двете питиета обаче нанасят съществени вреди на здравето ни, по тази причина би трябвало да ги сменяем. Добър избор е напитката, която е разказана по-долу. Използва се на празен корем и е доста питателна. Освен това унищожава бактериите, почиства организма и ни дава сила до края на деня.

Варен лимон

Има доста изгоди, които можем да получим от тази напитка. Тя помага за изгарянето на мазнините и отслабването последователно и естествено. Със своя прочистващ резултат, тя почиства организма ни, покачва метаболизма и спомага за елиминирането на токсичните субстанции. Тук ви демонстрираме какво би трябвало да имате на разположение и какво би трябвало да вършиме.

От какво се нуждаем:

Натурален джинджифил Лимони Чесън (4-5 скилидки) Минерална вода (2 литра)

Подготовка и приложимост:

Първата стъпка: обелете лимоните и изцедете сока. След това обелете скилидките чесън и смесете в блендер с лимоновия сок. След това джинджифила, прибавете го в блендера и разбъркайте, до момента в който се получи хомогенно вещество.

След това изсипете 2 литра вода в тенджера дружно с лимоните. Когато водата доближи точка на шупване, прибавете сместа и гответе няколко минути. Накрая извадете лимоните и оставете да изстинат и ги поставете в съд с похлупак.

Пийте чаша напитка всяка заран на празен корем, с цел да почувствате нейните резултати. Тъй като лимоновият сок е сходен на стомашния сок, той подтиква производството на жлъчка. В резултат на това се подтиква работата на стомашно-чревния тракт.

Лимоновият сок, въпреки това, успокоява и усъвършенства храносмилането. В последна сметка бързо и естествено ще отслабнете. Започнете да вършиме тази напитка всеки ден и обръщайте внимание на резултатите.

Инфо: БЛИЦ

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР