Много хора се връщат от чужбина и те могат да

...
Много хора се връщат от чужбина и те могат да
Коментари Харесай

Наивитетът вече го няма при избирателите

" Много хора се връщат от чужбина и те могат да бъдат доста потребни за българското общество, което приписва цялата отговорност на страната, което е мислене на " психически деца ", това сподели в ефира на „ Неделята на NOVA ” психотерапевтът Мадлен Алгафари.

Тя счита, че наивитетът от началото на смяната към този момент го няма у гласоподавателите, а изборите са самостоятелни, само че доста хора не ги вършат и след упрекват всичко и всички към тях, за проблемите си.

" Липсва осведоменост при правенето на избори у българина ", добави психотерапевтът.

" Разликата сред детето и порасналия човек е, че порасналият се слага под подозрение ", уверена е Алгафари.

Според нея има от ден на ден хора, които търсят осъзнатост. А с тях може да се образува едно зряло общество, което е отговорно, здравословно, щастливо, което умно избира хората, които го ръководят.

За Мадлен Алгафари COVID-19 даде късмет на доста хора да се извърнат към себе си, да разсъждават повече, само че обстановката е довела и  до напрежение, което в средващите години ще се отрази на душeвността.

" Когато човек има вяра на личното си тяло, на личните страсти, той предопределя какво се случва с него. Вярата в себе си е основна за един по-здравословен живот. А страхът въздейства отрицателно на имунитета ", безапелационна бе тя..

Алгафари разяснява и обстановката с нападателния пътник на самолета, който бе партерен на Летище София, като сподели, че е няма да бъде правилно да изрази мнение, без да е говорила с индивида, само че е сигурно е бил отвън баланс и това може да е подбудено от редица фактори. Но струпване на напрежение може да докара до сходни експлоадирания, крайни прояви.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР