Много хора съдят за света само по това, което виждат.

...
Много хора съдят за света само по това, което виждат.
Коментари Харесай

Години наред била подигравана заради тази снимка. Накрая поставила на място всички злобари

Много хора съдят за света единствено по това, което виждат. Така се случило и с тази фотография. Пълна жена паднала и всички почнали да й се подиграват за килограмите. След 6 години тя не съумяла да замълчи и споделила една история, която ни учи първо да открием истината, а по-късно да съдим индивида.

Дженифър Нап Уилсън пада от електрическата си количка в супермаркет в Мисури. Снимката става „ вирусна “ и следват стотици смешки по неин адрес. 

Заради затлъстяването си и заболяване на гръбначния дирек тя трябвало да се движи из щандовете на борда на моторизирана количка, тъй като не може да стои изправена прекомерно дълго.

Когато обаче се канела да вземе пакет кутии със сода, паднала зрелищно. Няколко девойки незабавно почнали с смях да снимат на мобилните си телефони. Снимката незабавно била оповестено в Reddit и Rate My Job и шегите завалели една след друга.

Сестрата на дамата й изпратила фотографията. Коментарите били толкоз жестоки, че предиздвикали Уилсън да напише толкоз прям отговор, че мемовете и подигравките спрели.

„ Най-лошото в тази фотография е, че хората считат, че дебелите хора карат електрически колички, тъй като са прекомерно мързеливи “, почнала Уилсън.

„ Имам заболяване на гръбначния дирек, наречено спондилолистеза. Когато го имате, единият ви прешлен излиза от мястото си “, изяснява 39-годишната жена, която разказва себе си като „ майка на цялостен работен ден “.

Това предизвиква ужасна болежка и липса на пъргавина в гърба и краката на майкаъта на две деца.

 Дженифър Нап Уилсън

Колкото по-дълго Уилсън стои права, толкоз повече краката я болят и изтръпват. Точно в този ден тя имала обостряне, била в действителност болна.

„ В моя случай, колкото по-дълго заставам, толкоз по-вцепенени и слаби стават краката ми. Известно е, че падам заради това положение. “

Заради неналичието на придвижване дамата съвсем не изгаря калории. Освен това тя има редица психологични отклонения, които се пробва да „ заглуши “. Затлъстяването носи огромен дискомфорт в живота й и Уилсън страда от него, само че към момента не може да се възвърне.

Краят на писмото също е прочувствен:

„ Причината, заради която споделям това, е, че хората считат, че е смешно да се смеят на хората с увреждания, само че те са там и са същински. Така че идващия път, когато видите фотоси, които се подиграват на хората, не забравяйте, че не знаете нищо за тези хора или за неудобствата, с които се сблъскват всеки ден. Никога не е просто безобидно развлечение да се смееш на някого. “, заключава дамата. 

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР