Много хора обичат секса в кучешкия му стил, известен още

...
Много хора обичат секса в кучешкия му стил, известен още
Коментари Харесай

Има 11 неща, за които мъжете мислят, докато правят анален секс

Много хора обичат секса в кучешкия му жанр, прочут още като задна прашка.
Той е занимателен, тъй като подтиква толкоз доста области и също по този начин придава спомагателна лудория на ласките. Но това не е най-елегантната полова поза.
Много дами възприемат задната прашка като спорна, тъй като това е позиция, в която мъжът не би трябвало да гледа лицето на дамата. Това основава спиране на връзката сред двамата сътрудници и разрешава на всеки от тях да си показа, че прави секс с някой различен, в случай че реши да го направи.
Ако ви е любопитно какво си мислят мъжете по време на секса в тази поза, продължете да четете.

1. Визията за протичащото се е всепоглъщаща
Мислят за половия акт, който се случва върху пениса им и какво виждат пред себе си.

2. Те желаят позицията да е интимна
Когато вършат секс в кучешки жанр, на господата им се ще дамата да възприемат акта като в действителност съкровен. Не желаят тя да мисли, че единствено тъй като вършат обич в тази съответна позиция, те не са с нея, не са фокусирани върху нея и че не желаят тя да си прекарва добре.

3. Контактът с очите е значим
Обикновено нежно (или от време на време нападателно, според от партньорката) мъжете хващат косата й и обръщат главата й към тях, с цел да могат да я видят и тя да ги види. Дори в случай че свържат погледите си единствено за няколко секунди. Това дава свързване на двамата.

4. Понякога това е странна панорама
Не са изключени мисли като: „ Дупето й наподобява някак необичайно ”, „ Това хемороид ли е? “, „ Не знаех, че има толкоз доста целулит ”...

5. Това е неуместна поза
Най-вероятно от време на време им се ще да имат наколенки, когато практикуват задна прашка.

6. Става за гледане на телевизия
Това би бил превъзходен метод за гледане на Netflix.

7. Перверзиите лъсват
„ Леле. Тя в действителност, в действителност обича да й скубят косата. Чудя се дали това е част от доста, доста по-голям проблем “. Не е изключено такава мисъл да се прокрадне през главата на мъжа.

8. Да продължи дълго не е допустимо
Като нищо през мозъка на любовника ви може да минава радостната мисъл, че ви е докарал най-малко до клиторен оргазъм, преди да му обърнете тил в тази поза. Всеизвестно е, че господата свършат прекомерно бързо на задна прашка.

9. Това не е за хора със слаби сърца
Трябва добра спортна форма, с цел да насмогнете на темпото и да не ви въртят капачките на коленете. „ Може би би трябвало да преминем към ленив секс ” би била мисъл, чудесна за обстановката.

10. Движенията са особени
„ Иска ми се тя просто да спре да се движи. Колко пъти би ме настъпила, в случай че танцувахме? Може би, в случай че я хвана по-силно за бедрата. Да. Това може и да свърши работа “.

11. Въображението се развихря
Тази поза дава опция да пуснете на воля образната си фикция. „ От този ъгъл кръстът, бедрата и дупето й наподобяват като еректирал пенис, а гръбначният й дирек е като вена по средата му. Това не ме прави гей, нали? “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР