Много харесваме филмите за Х-мен и с нетърпение очакваме да

...
Много харесваме филмите за Х-мен и с нетърпение очакваме да
Коментари Харесай

Отново отложиха премиерата на Новите мутанти

Много харесваме филмите за Х-мен и с неспокойствие чакаме да забележим по кината " X-мен: Тъмния Феникс ", в който Софи Търнър ще се опита да ни убеди, че е най-хубавата версия на Джийн Грей.

Дойде ли краят на " X-мен "

Джийн Грей е неконтролируема в последния филмов откъс на " X-мен: Тъмния Феникс "

Съдбата на франчайза и героите обаче е много неразбираема. Всички почитатели се надяват, че Върколака, Джийн, Чарлз, Магнито и компания ще станат част от киновселената на Marvel, само че нищо не се знае.
 Мейзи Уилямс в X-Men: The New Mutants
Мейзи Уилямс в X-Men: The New Mutants

Актрисата от Game Of Thrones се причислява към сътрудника си Софи Търнър

Сега обаче обръщаме внимание " Новите мутанти " , един много измъчен филм. Такъв е, тъй като трябваше да тръгне по кината през есента на 2018 година, само че премиерата беше отсрочена за лятото на 2019 година Филмът е сниман и действително няма никакви механически пречки по стартирането му, даже има филмов откъс.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от New Mutants (@newmutantsfilm) на Дек 24, 2017 в 10:07 PST

Disney обаче, които са новите притежатели на Fox, взеха решение още веднъж да реалокират премиерата. По този метод се чака да забележим " Новите мутанти " от 3 април 2020 г ., написа Collider.

Причината не е ясна, а с това се усилват и спекулациите дали въобще филмът ще види бял свят. Има възможност да бъдат снимани нови подиуми, които да бъдат включени, само че нищо не се знае.
 И Чанинг Тейтъм ще играе мутант
И Чанинг Тейтъм ще играе мутант

Актьорът влиза в света на X-Мен с основна роля

Лошите вести обаче не стопират. Според The Wrap, Gambit , филмът, в който Чанинг Тейтъм трябваше да бъде в основната роля на мутант, е изнемощял от календара с министър председатели. И двете вести няма по какъв начин да ни радват, само че се надяваме, че всичко това за положително.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР