Много главоболия се събраха на главата на обичания водещ Ники

...
Много главоболия се събраха на главата на обичания водещ Ники
Коментари Харесай

Огромна драма за Ники Кънчев! Какво го сполетя

Много главоболия се събраха на главата на обичания водещ Ники Кънчев. След професионалните и персоналните, пристигнаха и здравословни.

„ Не съм очаквал, единствено че след поредност от кофти неща в живота ме сполетя и това. Не обръщах внимание. Случайно споделих пред един приятел, че непрекъснато ме боли главата и той настоя да се прегледам. Когато отидох на доктор, се отри, че имам изключително висока кръвна захар.
-->
Не бях ял нито шоколад, нито друго сладко вечерта, единствено че кръвната ми захар беше 11,6. Е, след това разбрах, че има и още по-нагоре – може да стигне 18, 20, 30 даже.

Но все пак 11 си е доста високо и си е решителен диабет “, показа Никих Кънчев. След като научил за ситуацията си, той неотложно почнал диета.

Причината за коварната болест е жестокото злощастие, което го сполетя – загуба на няколко неродени деца и едно, което умира при започване на живота си.

Вече 26 години Ники Кънчев дели един покрив със своята спътница и половинка Даниела. Двамата се залюбват през 1997 година и до ден сегашен са дружно, въпреки и без формален брак. Кънчев харесва жена си, когато и двамата стартират работа в Дарик радио.

В началото обаче мислят, че е рано за семейство и деца. Чак след 8 безгрижни години, изпълнени с купони, влюбените вземат решение, че им е време да станат родители. Минават година-две, а Даниела по този начин и не съумява да зачене.

Тъкмо мислят да тръгнат по доктори, когато едно лято тя получава положителен тест за бременност. Щастието на семейството е неописуемо, единствено че жал не за дълго. Когато навлиза в третия месец, Даниела прави импровизиран аборт.

По-късно двамата възобновяват опитите за бебе, само че още един път се получава същото. Даниела забременява няколко следващи пъти, единствено че по този начин и не съумява да задържи плода.

В последна сметка експерти по репродуктивна медицина им оказват помощ Даниела да зачене с близнаци. Ники Кънчев е на седмото небе от наслада, когато схваща, че бебетата са от женски пол. Двамата пазят в загадка до последно, а дребните Мари София и Криста се появяват на бял свят през 2008 година

За злочестина, сърчицето на една от близначките не устоява и на 28 май 2009 година тя издъхва. Лекарите правят всичко по силите си, за да спасят бебето, което дълго време е в кувьоз, единствено че на вятъра.

Заради нещастието в персоналния си живот Ники подхваща редица благотворителни действия за набиране на средства за закупуване на кувьози за лечебни заведения в страната.  Сега оживялата Мари-София осмисля дните на известния изтънчен водещ, написа Флагман..

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР