Много е важно държавата да покаже, че за нея развитието

...
Много е важно държавата да покаже, че за нея развитието
Коментари Харесай

Благовест Кирилов обяви кой сектор трябва да е приоритет

Много е значимо страната да покаже, че за нея развиването на IT бранша е приоритет. Трябва да има по-тясно съдействието сред университетите, изследователските центрове и бизнеса, тъй че взаимно да създават артикули, които да стигат до пазара.

Необходимо е да знаем и къде можем да сме конкурентноспособни. Това сподели Благовест Кирилов, претендент за депутат, втори в листата на „ Българска социалистическа партия за България “ за 23 МИР в София. Той е безапелационен, че би трябвало да стартираме да сътворяваме наши артикули с висока добавена стойност.

" Местоположението и даденостите, които има страната - съгласуваност, човешки капацитет и реформаторски хрумвания, могат да повдигнат България на по-високо равнище на икономическата карта ", счита претендентът за депутат. Благовест Кирилов даде образец с електронните услуги за финтех банкирането, които занапред навлизат и ще се употребяват все по-масово. " Имаме богат опит в бранша. Тук е ролята на страната да подкрепи сектора като подтиква развиването и създаването на нови артикули ", смята той.

По думите му във време на рецесия, първото, което би трябвало да създадем, е да опазим стопанската система си и да помогнем на жителите.

„ Имаме и неповторимата опция да се нареждаме по-добре на картата на Европа и света. От нас зависи по какъв начин ще развием своя капацитет и ще сме конкурентноспособни “, уверен е той. " Като народен представител ще работя за това да покажем пред Европа едно друго лице на стопанската система ни. Това не е елементарно и няма да стане в границите на един мандат. Но в случай че тръгнем по верния път и начертаем вярната пътна карта, тогава ще знаем къде отиваме и ще е доста по-лесно да се работи ", сподели социалистът.

" На 14 ноември, за трети път тази година, ще би трябвало да създадем своя избор. Крайно време е да заложим на рационалните решения, да работим за хората и да излезем от рецесията. Това може да стане единствено в случай че всички упражнят правото си на избор и гласоподават за умните хрумвания ", безапелационен е Благовест Кирилов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР