Много е важно да има една позитивна кампания, защото само

...
Много е важно да има една позитивна кампания, защото само
Коментари Харесай

Цар Симеон се появи! Тежка дума за вота и еврото

Много е значимо да има една положителна акция, тъй като единствено с рецензия на съперниците до на никое място не се стига. Това съобщи в изявление за БГНЕС Симеон Сакскобургготски, цар на България (1943-1946 г.) и министър-председател (2001-2005 г.).

„ Партиите би трябвало да споделят на жителите какво целят, какво са постигнали и какво биха постигнали, в сравнение с единствено да подлагат на критика и да нападат съперниците. С рецензия не се стига до на никое място “, акцентира Симеон Сакскобургготски.
-->
На въпрос дали след тези пети парламентарни избори в границите на две години ще може да се сформира държавно управление, Симеон Сакскобургготски отговори: „ Да изчакаме деня след изборите. Колкото повече хора гласоподават, толкоз по-автентичен ще е резултатът. Това също е доста значимо, тъй като другояче се изкривява политическата картина “.

Бившият министър председател прикани участниците в изборите към благовъзпитание. „ Бих употребявал една старомодна дума да има благовъзпитание и всички да сме малко по-позитивни едни към други “, сподели Симеон Сакскобургготски.

По отношение на забавянето на влизането на България в еврозоната, той напомни, че това е била съществена цел още преди 20 години. „ По времето на моето ръководство като министър председател и по-късно по време на тройната коалиция фантазията и задачата беше да приемем еврото през 2013 година

Сега сме 2023 година и приказваме за 2025 година Еврото щеше да ни интегрира още повече в европейското семейство…, само че би трябвало воля, предпочитание и мотивация “, безапелационен е Симеон Сакскобургготски. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР