Много е трудно да премахнем мазните петна от дрехите, ако

...
Много е трудно да премахнем мазните петна от дрехите, ако
Коментари Харесай

Премахнете петно от мазнина върху дреха за секунди с този ТРИК

Много е мъчно да премахнем мазните петна от облеклата, в случай че не разполагаме с подобаващи артикули. Без подозрение съществуват домашни трикове, които биха били едно положително решение на този проблем. Ако се чудите по какъв начин да отстраните мазното леке, може да пробвате някои от следните домашни съвета за разчистване на облекла.

Ако петното от лой е прясно, действайте бързо, с цел да го премахнете по-лесно. Покрийте петното с щедро количество сол. Тя ще всмуква мазнината и ще предотврати нейното навлизане в тъканта. При липса на сол, може да употребявате захар. След като изсъхне, благодарение на четка, премахнете останалите частици от " препарата " и по-късно изперете дрехата.

Лимоновият сок също е положително средство в битката с мазните петна. Нанесете малко количество върху засегнатото място, оставете да подейства за към час и по-късно изперете дрехата.

За да премахнете засъхнало мазно леке, накиснете дрехата в разтвор от вода, ябълков оцет и алкохол. Оставете по този начин 1 час и по-късно изперете.

Без подозрение, петната от масло и олио са едни от най-трудните за разчистване. А вие по какъв начин се справяте с мазните петна?

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР