Много е плашещо да обичаш. Много пъти в началото съм

...
Много е плашещо да обичаш. Много пъти в началото съм
Коментари Харесай

Веселин Плачков: Да, това е истината за мен и Мариана. Много пъти съм го правил

„ Много е плашещо да обичаш. Много пъти първоначално съм бягал от Мариана “, признава Веселин Плачков. Популярният артист за първи път осветява детайлности от връзката си с поп звездата Мариана Попова, която прерасна в общуване на фамилни начала, скрепено с общи театрални изяви, две прелестни деца и няколко домашни любимци, предава България Днес.
„ Четири или пет пъти си тръгвах от Марианка първоначално “, издаде екранният Левски. „ Стоя един месец при нея и си потеглям “, изяснява той. Като съществена причина за това уморително и за двамата „ иди ми – дойди ми “ известният артист показва страха. На първо място – от самото влюбване в певицата. „ И не мога, и не мога да направя нищо против тази обич “, спомня си Плачков. По думите му възприятията му били извънредно мощни. На второ място се тревожел, че „ един влюбен мъж става слаб “.
„ Ставаш слаб, ставаш подвластен от индивида, в който си влюбен, и в един миг какво става? Ами в случай че този човек си тръгне? Как ще стане? “, връща лентата обратно към тогавашните си терзания артистът.
Звездата от лентата на Максим Генчев за Апостола доверява още, че не е скривал страховете си от своята годеница. Но с времето към тях се прибавят и други, към този момент да не загуби партньорката си, трансформирала се в неговото второ „ аз “. „ Аз съм й казвал: като остареем някой ден, да не е посмяла да си тръгне преди мен. Това ще ме съсипе “, притеснява се Плачков.
Докато са още млади обаче, двамата се възползват от привилегията на възрастта си – да демонстрират дебелоглав, да се посдърпват, да спорят за разнообразни неща – и битови, и креативен. “С Марианка сме опаки. Спорим за разнообразни неща – най-вече за децата и животните. Мариана доста ги обича, до момента в който аз не желая у дома да имаме толкоз животни “, показва какво нарушава хармонията посред им Плачков.
Филмовият Васил Левски разяснява, че за благополучие неприятното въодушевление им минавало доста бързо. Плачков е безапелационен, че било безумно забавно да се живее с жена като Попова. „ Тя е цялата палитра на света за мен. Децата в един миг ще си заловен пътя. И оставаме единствено аз и тя “, споделя обичаният мъж на известната изпълнителка.
Това, че Веселин е селско момче, а тя – коренячка софиянка, постоянно ставало мотив за шеговити сценки посред им, които освежавали фамилния живот. Последния път подобен очерк се разиграл във връзка на стилната зимна градина на Мариана, която тя спретнала на терасата на дома им. „ И тя я е украсила с едно пано с дамски токчета, малко в жанр Мери Попинз. На мен пък ми подариха едни суджуци и като не открих място къде да ги суша, ги окачих на токчетата “, споделя през смях известният артист.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР