Много е освобождаващо да караш колело. Не само във физически,

...
Много е освобождаващо да караш колело. Не само във физически,
Коментари Харесай

Приключенецът Костадин Николов: Колелото дава различна свобода



Много е освобождаващо да караш колело . Не единствено във физически, само че и в прочувствен аспект. Колелото дава една независимост, доста по-различна от тази на автомобила. Не би трябвало да се съобразяваме със тапи и графици. Свободни сме да се движим по определен от нас маршрут. Какво по-хубаво от това да разполагаш оптимално с времето си и в това време да поддържаш физическа форма без особени старания “. 

Това показа в предаването „ Нощен Хоризонт “ Костадин Николов. 

Той е разпален странник, има блог „ Щастливците не карат колело “, занимава се с цифров маркетинг и копирайтинг. Има безчет занимания, едно от тях – в действителност впечатляващо. Костадин е обиколил с велосипеда си Гърция, Северна Македония, Унгария , Словакия, Австрия, Германия… Списъкът занапред ще се цялостни с още страни.

Зад „ Щастливците не карат колело “ се крие желанието посредством странствуване Костадин да си приложи някаква психотерапия в търсене на същинското благополучие. 

„ Май се получи. Това е най-хубавото решение в живота ми “. 

Костадин стартира да кара колело в пети клас, когато татко му с негови другари го взима на къси велопреходи. Тогава му се коствали доста дълги. Колелото навлизат в всекидневието на Костадин и се откриват устойчиво . 16 години към този момент няма и два дни, в които той да не се е качва на велосипед. Включително и през зимата. 

Костадин Ангелов е създател на книгите „ Щастливците не карат колело “ и „ Как да пътуваме с велосипед “

Интервюто с Костадин Николов можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР