Много домакински уреди излъчват електромагнитни вълни, които могат да бъдат

...
Много домакински уреди излъчват електромагнитни вълни, които могат да бъдат
Коментари Харесай

Имате ли такива уреди вкъщи? Те са опасни за здравето!

Много домашен уреди излъчват електромагнитни талази, които могат да бъдат нездравословни за нервната, имунната, ендокринната и половата система на индивида, съобщи пред съветски медии Екатерина Терентиева , общопрактикуващ доктор и началник на отдела за медицински прегледи на московската компания " Инвитро ".

В съвсем всяко съвременно жилище има източници на едва електромагнитно лъчение, като микровълнови и индукционни печки, флуоресцентни лампи, компютърно съоръжение, безжични устройства и мобилни телефони. Биологичният резултат на електромагнитната радиация зависи от интензивността, продължителността и мястото на излагане, както и от първичното здравословно положение, споделя лекарят.
Трябва да я имате в дома си – тази билка освобождава от напрежението и носи пари
Тази билка е съдружник в битката с депресията и ще ви помогне да се отървете от натрупалия се стрес. Босилекът е билка, известна със сво...

" Тази радиация предизвиква неспецифични промени в организма. Най-чувствителни към него са нервната, имунната, ендокринната и половата системи ", сподели Терентиева, като посочи, че резултатът от радиацията се натрупва, което може да докара до развиването на дълготрайни последствия и дегенеративни процеси в централната нервна система, хормонални болести и прибързано стареене.

Тя съобщи, че с цел да се избегне или понижи равнището на излагане на тялото на електромагнитно лъчение, е значимо мебелите за отдих да се слагат на разстояние от два до три метра от електрическите уреди. Специалистът поучава да се ревизира дали новите уреди дават отговор на здравните стандарти, да се избират уреди с по-ниска мощ и да не се приказва прекомерно постоянно и дълго по мобилен телефон.

Още от ПОЛЕЗНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР