Много често в днешно време красотата се издига в култ.

...
Много често в днешно време красотата се издига в култ.
Коментари Харесай

Страхува ли се Дженифър Гарнър от остаряване

Много постоянно в днешно време хубостта се издига в фетиш. Като че ли от ден на ден прескачаме една граница, която разделя грижата за външния ни тип и вманиачването да изглеждаме съвършени.

С напредването на възрастта, взирането в детайлите и измененията, които настъпват с лицето и тялото ни, се усилва. Което не води до нищо положително. Това счита Дженифър Гарнър.

" Моят съвет е да се гледате по-малко в огледалото и да бъдете внимателни, когато става въпрос за инжектиране на нещо във вашето лицето ", споделя тя пред Harper`s Bazaar. " Бъдете доста, доста рационални и изчакайте допустимо най-дълго, с цел да си поставите нещо. "

Всъщност нейната философия за хубост и метод към остаряването е нещо, което взима от майка си. Американката е на мнение, че би трябвало да се стремим да " използваме " препоръките повече, в сравнение с да приказваме за тях.

" Майка ми споделя, че когато остарееш, идва изкушението да се взираш в огледалото и да се съсредоточаваш върху това, което се трансформира. А ето тайната: Не гледай! Просто да не ти пука, бъди признателен, че остаряваш ", споделя актрисата пред Glamour.
 Снимка 582459

" Гледайте се по-малко в огледалото, по-малко се вманиачавайте и се обърнете към останалия свят, с цел да видите защо бихте могли да инвестирате времето си вместо да вършиме това ", счита актрисата от " Събудих се на 30 ".

Дженифър се пробва да съобщи същата философия и на двете си девойки Вайълет и Серафина.
 Риана, Лейди Гага, Жизел Бюндхен - звезди без грим
Звезди без грим - от ден на ден и все по-често

Новият тренд

Въпреки това, няма да обезсърчава децата си да употребяват козметични артикули. " Гримът е страхотна форма на изложение ", добавя Гарнър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР