Дженифър Лопес и Бен Афлек до голяма степен изненадаха всички

...
Дженифър Лопес и Бен Афлек до голяма степен изненадаха всички
Коментари Харесай

Почти два месеца без обща снимка - разпада ли се бракът на Дженифър Лопес и Бен Афлек

Дженифър Лопес и Бен Афлек значително изненадаха всички с възкресяването на връзката си, което се оказа съществено и двамата даже се ожениха.
 Бракът на Дженифър Лопес и Бен Афлек в рецесия - през какви компликации минават
Бракът на Дженифър Лопес и Бен Афлек в рецесия - през какви компликации минават

Дали приказката им още веднъж отива към своя край

През последните два месеца обаче има от ден на ден изказвания, че връзките сред изпълнителката и артиста са обтегнати. Те се подхранват и от обстоятелството, че близо два месеца, Афлек и Лопес не бяха заснемани дружно на обществено място.

Направи и усещане и че Дженифър Лопес бе сама на MET Gala. Причина за дребното прекарано време дружно на обществени места може и да не се крие във утежняване на връзките, а в натоварените им работни графици.
 Снимка 654540

Лопес прекара съвсем целия месец април в Ню Йорк около промотирането на кино лентата си Atlas, фотосите на Kiss of the Spiderwoman и подготовка за MET Gala.

Докато Афлек бе на другия завършек на страната, където снима продължение на " Счетоводителят ", а също по този начин бе измежду публиката на Roast of Tom Brady, написа People. Но източници, близки до двамата, настояват, че сега живеят разграничени, даже когато са в Лос Анджелис.
 Фин Афлек - дъщерята на Бен Афлек и Дженифър Гарнър Серафина към този момент се самоопределя като момче
Как Серафина Афлек стана Фин Афлек

Въпрос на избор

Твърденията са, че Афлек не остава в общия им дом в града, до момента в който снима продължението на " Счетоводителя ", а в различен техен парцел.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР