Нови кадри показаха колко близо беше Александър Усик до нокаутиране

...
Нови кадри показаха колко близо беше Александър Усик до нокаутиране
Коментари Харесай

Кадри на Тайсън Фюри показват колко близо беше той да бъде нокаутиран от Александър Усик

Нови фрагменти демонстрираха какъв брой близо беше Александър Усик до нокаутиране на Тайсън Фюри в тяхната безспорна борба.

Усик стана първият неоспорим международен първенец в тежка категория от 25 години, когато победи Фюри с разделно съдийско решение през миналия уикенд в Саудитска Арабия. Украинецът беше превъзхождан в ранните рундове, до момента в който Фюри се движеше към кръга, само че Усик се бори, с цел да победи Фюри в деветия рунд, когато британецът беше избавен от въжетата и рефера.

Lennox Lewis, последният човек, който държи и четирите огромни международни трофеи в тежка категория, в този момент разгласява нов ъгъл на офанзивата на Usyk в деветия рунд, който демонстрира какъв брой тежко е бил засегнат Fury. Луис, дружно с другата му легенда в тежка категория Ивендър Холифийлд и английският популярен Амир Хан могат да бъдат видени в съмнение, когато реферът даде на Фюри стойка.

Промоутърът на Усик Алекс Красюк счита, че борбата е трябвало да бъде спряна в деветия рунд и счита, че неотдавна коронованият неоспорим шамп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР