Младият защитник на ЦСКА Християн Петров бе обявен за най-изгодната

...
Младият защитник на ЦСКА Християн Петров бе обявен за най-изгодната
Коментари Харесай

Християн Петров обявен за най-изгодната сделка в България

Младият бранител на ЦСКА Християн Петров бе разгласен за най-изгодната договорка от българското състезание от няколко скаутски организации. Неговите индикатори били на европейско равнище и който реши да го вземе, нямало да сгреши. Цената му била към 1 милион евро, като се чака да пораства, в случай че премине в по-силно състезание.

Петров е спечелил 76,84% от дуелите си в отбрана през есента. При въздушните борби бил непогрешим в 66,67%, което си било доста добър индикатор.

Християн бе корав титуляр в състава на “червените ” през есента, като се сменяха единствено сътрудниците му. Очаква се тази наклонност да се резервира и напролет макар завръщането на Юрген Матай в състава. Капитанът на “червените ” към този момент е изцяло възобновен и стартира подготовка.

В ЦСКА започнаха с прегледите преди началото на тренировките, като натоварването ще стартира от неделя.

Все още се чакат нови попълнения, като един от постовете е десен бранител, където се търсела опция на Иван Турицов.

Най-важен бил халф от вида на Амос Юга поради отношението на съдиите към него. Юга към този момент пропуща мачове поради санкции, откакто съвсем не минава мач, без да бъде предизвестен даже за погрешно дишане. В същото време играта на “червените ” без него е много вяла.

В Борисовата градина са безапелационни, че няма да върнат никого, стига да изпадне нещо качествено на трансферния пазар. Но по принцип в България идват футболисти, които към този момент са видели, че няма да съумеят да си намерят тим в по-силно състезание. Повечето от тях чакат до последните дни на трансферния прозорец, преди да изберат да дойдат у нас.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР