Младият участник в новия сезон на Игри на волята Румен

...
Младият участник в новия сезон на Игри на волята Румен
Коментари Харесай

Любимецът от Игри на волята 5 Румен Радев предложи брак на Мис България Теодора Мудева /снимки/

Младият участник в новия сезон на " Игри на волята " Румен Радев предложи брак на своята другарка - Теодора Мудева, която е носителка на купата " Мис България " за 2018 година.
Още с първия епизод на риалити формата Румен стана любим на публиката със своята отдаденост и борбена игра в предаването.
Част от участниците пък споделиха, че " биха станали гвардейци на Румен Радев ", като се пошегуваха с него по отношение на съвпадението на имената му с тези на президента.
Във формата той взе участие дружно със своята другарка Теодора. Първоначално двамата бяха в един тим, само че скоро след началото на играта, бяха разграничени в разнообразни племена.
Теодора стана част от женското племе на " Амазонките ", а Румен и още няколко участника, бяха изпратени на уединен плаж в " заточение ".
И двамата към този момент са вън от играта, защото записа на формата е бил през лятото и на плажа, където се е снимало предаването, към този момент няма никой от участниците и екипа.
Изглежда обаче двамата млади са дружно и след формата, като към този момент са подхванали по-сериозна крачка - към брак.
От фотос в обществената мрежа се вижда, че Румен е подарил на своята обичана пръстен с елмаз, по този начин, както повелява традицията в подобен миг.
В " Игри на волята " 5 следва да се види до каква степен ще стигне играта на всеки един от двамата, защото досега са излъчени единствено първите 3 епизода от новия сезон на предаването.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР