Млади таланти, участващи в актуалния сезон на Гласът на България,

...
Млади таланти, участващи в актуалния сезон на Гласът на България,
Коментари Харесай

Бунт срещу Мария Илиева в Гласът на България

Млади гении, участващи в настоящия сезон на " Гласът на България ", скочиха против връзкарството и по-специално против един от менторите Мария Илиева. Оказа се, че постоянно ухилената певица бута настойчиво в надпреварата собствен човек.

Това е 26-годишната Александра Борисова от Кюстендил. С нея Мара работи от години и даже се води неин продуцент, което не би трябвало да се толерира от Би Ти Ви, наели я да отсява най-хубавото, а не това, което й е угодно, възмущават се хора зад кулисите на " Гласът на България ". С напредъка на риалитито, Илиева е отстранила много по-добри реализатори от протежето си, с цел да го тика непосредствено на огромния край, издават хора от шоуто пред Хотнюз.



Александра е намерено протежирана в музикалното риалити

" Мария Илиева отстранява много по-талантливи от тима си, с цел да стигне нейната Съни (псевдонима на младата певица, с която я показва на огромната сцена преди години) до по този начин бленувания край на шоуто. Но това не подсигурява, че ще е идващият победител в Гласът на България ", разясняват осведомени със обстановката в предаването. Музикални педагози са безапелационни, че въпросното момиче е прекомерно прехвалена работа от менторката си и това е обяснимо по отношение на задачите й.

Преди много години Мария показва Александра с псевдонима Съни на свое присъединяване. Още тогава я афишира за вокална сензация. Тогава Александра е единствено на 17 и показва кавър на песента " Listen " на Бионсе, предшестван от национални претекстове. Разковничето на специфичното отношение към кюстендилката е майката на Илиева - Ваня Монева. Младият гений е нейн възпитаник, а в следствие става и един от гласовете в хора й. С тази желязна връзка, нищо чудно, че Мария бута протежето си в " Гласът на България ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР