Около мачовете по БНТ отново ще участва Андреа Банда Банда

...
Около мачовете по БНТ отново ще участва Андреа Банда Банда
Коментари Харесай

Андреа Банда води Евро 2024

Около мачовете по Българска национална телевизия още веднъж ще взе участие Андреа Банда Банда – тя беше част от екипа и за Световното състезание през 2022 година Ето какво написа преди минути инфлуенсърката:

" Много е необичайно по какъв начин присъединяване ми във футболното студио на Българска национална телевизия през декември 2022, се оказа едно от най-веселите и забавни неща, които са ми се случвали.
Тогава одобрих уговорката по-скоро поради персонален протест, дори не бях сигурна дали не е неточност. А се оказа толкоз вълнуващо и прелестно премеждие. Като изключим големия хейт първоначално от тези, които не могат да четат и осмислят, че работата ми там не беше да разясня футбол. Това, което върша добре, е да приказвам езика на обществените мрежи, за някакви 5 минути да опиша какво демонстрират и претърпяват почитатели, какви са шегите и полемиките, да пръсна малко сексапил и след това да виждам зад кадър.
Ако не разбираш от футбол, не е ли най-великото футболни митове да те учат и да ти описват? По време на Световното толкоз доста нови хора схванаха за мен, други ме видяха в нова светлина, извънредно доста хора ме спираха по улицата и споделяха “леле, доста ви е крепко студиото, доста сте яки! ”, възприятието беше ужасно, доста се гордеех.
Енергията и динамичността сред всички коментатори и водещи са толкоз позитивни, занимателни, та когато чух “виж, желая да си отново с нас в студиото, прави каквото искаш с кариерата си, единствено си освободи Май, Юни и Юли ” нямах подозрение, че ще поема уговорката.
Страх ме е да се вълнувам, тъй като не си представям по какъв начин може да е по-хубаво прекарване от Световното, само че хайде - Европейско 24’, започваме! "

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР