Младежкият ни национал - Николай Тодоров се присъедини към шотландския

...
Младежкият ни национал - Николай Тодоров се присъедини към шотландския
Коментари Харесай

Николай Тодоров: Чувствах се много добре в Ливингстън, но разделите са част от футбола

Младежкият ни национал - Николай Тодоров се причисли към шотландския Куин ъф дъ Саут в последния ден от зимния трансферен прозорец. Плевенчанинът ще играе чартърен до края на сезона в отбора, като остава благосъстоятелност на елитния Хартс.

Преди миналата година нападателят бе част от Ливингстън, където имаше съществена заслуга за спечелването на промоция за Чемпиъншипа, както и за мощното показване на отбора и през актуалната акция.

 Николай Тодоров към този момент е част от шотландския Куин ъф дъ Саут
Наш национал с нов тим в Шотландия

Нападателят ще играе там чартърен до края на сезона

Как е пристигнало предлагането, какви упования има и ще се бори ли за място в Хартс за в бъдеще, Ники показа отговорите на всички тези въпроси пред ТОПСПОРТ .

" Предложението пристигна много късно на 31-ви. Имах такова и от Сейнт Мирън, само че избрах Куин ъф дъ Саут, тъй като ще получавам повече игрово време, а това е значимо за развиването на всеки млад футболист.

Чувствах се доста добре в Ливингстън през последната година, само че разделите са част от футбола. Понякога се постанова да се взимат сложни решения, с цел да може да вървиш нагоре.

През този сезон шест от тимовете ще се състезават за 3-то и 4-то място, тъй че борбата за плейофите ще е много оспорвана. Отборът има упоритости, както и мениджърът, тъй че се надявам, че и аз ще мога да допринеса за реализирането на тази цел.

 Николай Тодоров се раздели с Ливингстън
Наш национал се раздели с Ливингстън, връща се в Хартс

Българинът играеше чартърен на " Тони Макарони Арена "

Имаше вид да остана в Хартс, само че мисля че на този стадий от кариерата ми е доста по-важно да играя. Но несъмнено, че ще се боря за място там.

Имах много мощен полусезон и се надявам това да продължи. Дано още веднъж получа повиквателна за националния тим на България с постоянството си на терена ", разяснява младокът пред нашата медия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР