Младежката структура на ДПС избира днес ръководството си. Деветата Национална

...
Младежката структура на ДПС избира днес ръководството си. Деветата Национална
Коментари Харесай

ДПС си избира младежки лидер

Младежката конструкция на Движение за права и свободи избира през днешния ден управлението си. Деветата Национална конференция на младежите се организира в " Интер Експо Център " в София. С плакати със фотоси от партийни мероприятия и цитати от почетния ръководител Ахмед Доган са част от интериора.

" От възникването си Движение за права и свободи постоянно е залагало на младостта и бъдещето ", гласи един от тях. " Каузата на Движение за права и свободи е прекомерно огромна, с цел да си позволим лукяа да се борсм между тях и да спъваме развиването на младсте хора ", гласи различен.

Сред гостите на мероприятието са и кметове от придвижването депутатите на Движение за права и свободи, измежду които Хамид Хамид, Джейхан Ибрямов, Станислав Атанастасов, Фатме Рамадан и други

Досегашният им ръководител подаде оставка в средата на ноември – тъкмо когато и Мустафа Карадайъ се отдръпна от управлението на партията. Временно младежката конструкция бе поета от сина на Танер Кабил, който е наследник на някогашния аграрни министър Нихат Кабил - Танер.

На 3 януари почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган излезе с изненадващо предложение за въвеждането на съпредседателство в партията. Управленската му формула планува отпред да застанат депутатите Делян Пеевски и Джевдет Чакъров. И въпреки публично концепцията да не включваше младежката конструкция, апелът му бе подет и от нея - Танзер Юсеинов и Ибраим Зайденов се кандидатираха като управническа двойка. Адем Чакалов, Рахим Юмерефенди и Танзер Юсеинов са другите номинирани за поста.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР