Младежите в БСП в София организираха спортен празник в Южния

...
Младежите в БСП в София организираха спортен празник в Южния
Коментари Харесай

Младежите в БСП представиха листите за кандидат-депутати в София със спортен празник

Младежите в Българска социалистическа партия в София проведоха състезателен празник в Южния парк в София, на който ръководителят на столичната организация на Младежкото обединяване Евгени Филипов показа своите претенденти за депутати в 23, 24, 25 МИР. 
Избрах Българска социалистическа партия, тъй като тя е единствената партия, която, до момента в който беше в ръководството, направи действителни неща за нас, съобщи младата социалистка Ванеса Ангелова, която е шеста в листата в 25 МИР.
Председателят на Българска социалистическа партия и лидер на листата в 25 МИР Корнелия Нинова поздрави участниците в спортния празник и изрази удовлетворение от подмладяването в листите. " Щастлива съм, че толкоз доста младежи припознават нашата политика за децата и фамилиите като своя. 119 души в нашите листи са до 35 години, като 46 от тях са млади девойки. А самодейността ви " Спортувам за здраве " е чудесна. В ръководството осигурихме 15 млн. лева за създаване на спортни площадки и 50 млн. за ремонт на учебните заведения и спортните салони. Ще продължим да насърчаваме децата и учениците да спортуват, с цел да бъдат здрави ", съобщи тя.
В празника се включиха лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в 24 МИР Георги Свиленски, първият в листата Пловдив и Ямбол Кристиан Вигенин и Стоян Мирчев - претендент от 23 МИР. style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >  
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР