Младата сръбска чалга звезда Марина Вишкович е дъщеря на известната

...
Младата сръбска чалга звезда Марина Вишкович е дъщеря на известната
Коментари Харесай

Крие ли незаконна дъщеря Цеца Величкович?

Младата сръбска чалга звезда Марина Вишкович е щерка на известната Цеца Величкович. Говори се, че Марина и Анастасия, която е щерка на Цеца от Аркан, си наподобяват като сестри близначки.

Оказва се, че набедената за наследница на Величкович, е близка другарка на фамилията, написа "България през днешния ден ".

Марина и Анастасия отхвърлят тази любопитна вест. А напълно неотдавна Вишкович разгласява следния пост в обществените мрежи: "Да, сестри сме. Цеца ме е родила преди Велко и Анастасия. Била е още доста млада, желала е да прави кариера, вместо да сменя пелени. И ме е дала на жена на име Гордана “.

Тази сякаш почтена "шега " прикова вниманието на почитатели и медии. Първо, всички медии разгласиха поста. А по-късно Марина употребява няколко хапливи израза, свързани с кариерата на Цеца, което звучи в действителност правдоподобно.

Младата Марина постоянно върви на отмора със семейство Ражнатович, което в допълнение основава подозрения за родствената й връзка с огромната сръбска звезда.

Още при започване на кариерата си Цеца е наричана „ детето знамение на сръбската музика”. Израснала в патриархална среда. От дребна имала предпочитание да стане певица и родителите и нямали нищо срещу. Единственото им изискване било да поддържа положителния си триумф в учебно заведение. Паралелно с музикалните си изяви, Цеца учи във ветеринарно-медицински колеж.

Тогава надали допуска, че ще се омъжи за неприятното момче Желко Ражнатович, прочут като Аркан. Когато се влюбва в него, той е женен. само че любовта надвива.

От брака им се раждат две деца - Анастасия и Велко.

Желко Ражнатович е погубен на 15 януари 2000г. в хотел „ Интерконтинентал” в Белград. Два патрона в тила и един в слепоочието не оставят никакъв късмет на „ командира”. тя е била с него момент преди стрелбата.
„ Ще рева за теб през остатъка от живота си. Трябваше да си отида с теб”, гласи некролога подписан от Цеца Величкович след гибелта на Аркан. Години по късно Цеца му посвещава покъртителната балада „ Пиле”.

Днес Цеца има нова обич - с много по-младият от нея

В началото на август сръбската звезда ще пее на родното Черноморие. И всеки самичък ще може да я попита за това дали историята с противозаконната щерка е вярна...
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР