Младата поп изпълнителка Чинчила ще видим на сцената преди Стинг

...
Младата поп изпълнителка Чинчила ще видим на сцената преди Стинг
Коментари Харесай

Руса красавица пее със Стинг в София

Младата поп изпълнителка Чинчила ще забележим на сцената преди Стинг на 1 юни в „ Арена Армеец “. Тя дебютира през 2019-а със забележителния си сингъл “Elements ”, с който  пречупва музикалните жанрове. Прекарва по-голямата част от времето си в Лондон, където се изявява като текстописец и продуцент. Определя себе си като „ мощна, интелигентна и горда жена “. Нейната кариера е повлияна от голям брой реализатори и мощни женски икони – Бионсе, Риана, Джанис Джоплин, Арета Франклин.

Европейското турне, планувано от Стинг за 2019-а, носи името My Songs. Концертите в него ще са в действителност доста специфични. Многобройните фенове на великия музикант ще приветстват ново необикновено и динамично шоу.

" My Songs " е и заглавието на новия албум на Стинг, който излиза на 24 май. Колекцията включва най-обичаните и известни песни от забележителната музикална кариера на 17-кратния притежател на „ Грами “, модифицирани и обогатени в актуален жанр. В диалог за албума той споделя: " " My Songs " е моят живот в песни. " Записът включва  осъвременени тълкования на песни, правилни на истинските аранжименти, белязали впечатляващата музикална кариера на Стинг като един от най-отличаващите се и авторитетни актьори. От образуването на бандата The Police през 1977-а със Стюарт Копланд и Анди Съмърс, той непрестанно се потвърждава като международна музикална икона с над 100 милиона записи и редица почести по пътя си. Феновете ще чуят новия пресен метод на Стинг към мега шлагери - " Englishman In New York ", " Fields Of Gold, " " Shape Of My Heart, " " Every Breath You Take ", " Roxanne ", " Message In A Bottle " и доста други. Албумът ще бъде съпроводен от бележки, написани от Стинг, в които той споделя персоналните истории зад всяка ария и хвърля взор върху процеса на основаване на някои от най-обичаните на всички времена.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР