Младата майка оставила бебетата си на хората, а самата тя

...
Младата майка оставила бебетата си на хората, а самата тя
Коментари Харесай

Мъж намерил новородена животинка в дома си. Тя пораснала и станала чудесно създание

Младата майка оставила бебетата си на хората, а самата тя изчезнала в незнайна посока. Но нещата се развили добре и през днешния ден този доста необикновен домакински любим живее в къщата на своите спасители.

Историята стартира през 2017 година, когато гражданин на Ню Йорк открива гнездо в леглото си с два розови зародиша. За да се оправи със обстановката, той се обадил на специалисти по дивата природа Кристина и Майкъл, които разпознали, че дребните бебета са катерици.

Гнездото на майка им наподобява е било разрушено от строителни работи. И бременната катерица не мислела за нищо друго, с изключение на да се качи в чужд апартамент на 10-ия етаж и да роди бебетата върху възглавница, а по-късно да изчезне в незнайна посока.

Една от катеричките скоро умряла, а другата оживяла и била наречена Палечка. Кристина и Майкъл се пробвали да я нахранят. Никой не знаел по какъв начин да направи това – катеричката изглеждала прекомерно мъничка и нежна. А младата майка, макар всички очаквания на новите „ родители “ на Палечка, по този начин и не се върнала за бебето.

 дребна катерица

Катеричката хапнала с вкус мляко от дозатор за бебешки медикаменти и бързо наддала. Но Кристина и Майкъл разбрали, че не могат да я пуснат в дивата природа – Палечка просто нямала късмет да оцелее там. Всичко, което двойката можела да й предложи, било комфортен дом и живот като домакински любим.

Източната сива катерица е към този момент на няколко години и е изцяло друга от своите родственици. Палечката избира да върви и да седи, в сравнение с да тича и да скача. Тя въобще не се интересува от другите катерици, които скачат през дърветата извън. Освен това тя се опасява от тях!

 катерица

„ Не знаем каква се си мисли, че е, само че явно не е катерица “, споделят нейните стопани.

Пухкавото животно на драго сърце яде авокадо, рукола, спанак, сладостен грах и домати. Съгласете се, това не е типична диета за катерици!

Тя е доста привързана към стопаните си и обича да дреме в ръцете им под звука на тв приемника. „ Палечка в никакъв случай не е развила по този начин наречения подтик, който нормално се пробужда в дивите животни и ги приготвя за живот в дивата природа. Тя е мудна, реакциите й са снижени и просто ненавижда студа. Тази катерица е неповторима “, споделят Кристин и Майкъл.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР