Младата футболна съдийка Теодора Тодорова говори за сексуалния тормоз, на

...
Младата футболна съдийка Теодора Тодорова говори за сексуалния тормоз, на
Коментари Харесай

Шефът, тормозил съдийкатa: Всички жени са хубави, проблемът е, когато си падате по мъже

Младата футболна съдийка Теодора Тодорова приказва за половия тормоз, на който я е подлагал ръководителя на Областния съвет на БФС в Монтана Ангел Стоянов. Както към този момент стана ясно, мераклията месеци наред тормозел половинката на треньора на женския отбор на Атлетико (Лом) - Свободин Колев, който пръв разкри за абсурда. 

" Абсолютно всичко е операция ", безапелационен е Стоянов.

" На един длъжностен обяд, на който той си разреши да каже какво желае. След това започнаха диалози, звънене и в един миг взех решение да стартира чат, тъй като думите няма по какъв начин да бъдат потвърдени. Със брачна половинка ми взехме решение да го предизвикваме да напише това, което споделя ", описа Теодора Тодорова в „ Здравей, България ” по Нова телевизия, обяснявайки, че Стоянов пробва да спъва работата й поради неудовлетворените му стремежи.

" Българският футболен съюз по никакъв метод не е отговорен. Аз не упреквам БФС. За това, този човек по някакъв метод се е издънил в професионален аспект, не са отговорни в БФС, когато са го назначили ", добави Тодорова.

„ Всичко е една долна операция. Абсолютно всичко е операция. Тази седмица завеждаме дело и всичко ще се разбере. Аз съм водил доста телефонни диалози с нея и други хора. Не отхвърлям, че сме писали есемеси, само че единствено за футбол ”, пък съобщи Ангел Стоянов в правото си на отговор и добави:

" Много релативно е да кажете харесвате ли една жена. Всички дами са хубави. Хубаво е, когато си падате по дами. Проблемът е, когато си падате по мъже. Всичко ще излезе в съда. Имаме такива доказателства, които не считам в този момент да вадя пред вас. Съдът и прокуратурата ще изяснят всичко. ”


 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР