Младата футболна надежда Тами Ейбрахам отбеляза първия си гол за

...
Младата футболна надежда Тами Ейбрахам отбеляза първия си гол за
Коментари Харесай

Ейбрахам: Очаквам да спечелим Евро 2020, небето ни е граница

Младата футболна вяра Тами Ейбрахам означи първия си гол за Англия в срещата с Черна гора от европейските квалификации, която им резервира място в шампионата идното лято.

Футболистът на Челси прави извънреден сезон на клубно равнище с 11 маркирани попадения в 18 дуела.

Запитан за това какви са идващите му проекти, младокът сподели забележително самочувствие и съобщи, че чака продобиване на Евро 2020 и топ 4 за Челси.

"Небето е предел. Надявам се да спечелим Евро, да бъдем в топ 4 или даже топ 2 във Висшата лига. Надявам се, не желая да се утежнявам. "

"Сега би трябвало да доразвия положителната си игра. Не желая да е просто за един сезон, а за дълги години. Винаги съм вярвал, че ще означавам доста голове, само че към момента има доста неща, които би трябвало да усъвършенствам ", съобщи Ейбрахам.

"Ще има доста спънки, само че би трябвало да останеш фокусиран. Да игнорираш останалото и да го използваш за покачване на самочувствието. Просто би трябвало да даваш всичко от себе си във всяка игра, да игнорираш останалото и да се фокусираш. Това е всичко, от което се нуждаеш, с цел да бъдеш състезател на топ равнище. Да вярваш постоянно, даже в сложните моменти ", сподели още младокът.

Съотборникът му Хари Кейн означи хеттрик в дуела против Черна гора, а Ейбрахам съобщи, че постоянно е мечтал да играе един до друг с сходен вид състезател.

"Винаги е било фантазия за мен да сме дружно на терена. Всеки ден се изучавам от него, постоянно е хубаво да имаш подобен състезател до себе си. Той способства доста за играта ми. Можете да видите професионализма му във всичко, което прави, даже по време на тренировките. Той желае да бъде най-хубавият, а да имаш подобен състезател покрай теб е фантазия. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР