Млада жена политик и участник в кампаниите на Консервативната партия

...
Млада жена политик и участник в кампаниите на Консервативната партия
Коментари Харесай

Огромен секс скандал със смърт на фенка на Борис Джонсън по време на негова реч

Млада жена политик и участник в акциите на Консервативната партия във Англия разгласява посмъртно в Туитър редица от известия, в които приказва за секс принуждение против нея в границите на политическата организация, написа в. "Метро ".

Младата жена е насрочила за издание известията си, след което си е лишила живота. 21-годишната Джейд Смит бе открита мъртва предходната неделя покрай дома си в Салтбърн.

Секс скандал с Борис Джонсън

Тя е добре известна на английското общество от присъединяване си в шоуто на би Би Си The Mighty Redcar. Също по този начин, младата жена закупи популярност и с това, че си направи татуировка "Аз обичам Борис Джонсън " на крайници, до момента в който бе на отмора в Крит.



Серията от туитове стартира през вчерашния ден, до момента в който министър председателят произнасяше тирада в границите на конгрес на Торите. В известията младата жена насочи редица обвинявания по адрес на Консерваторите.

Гръмна нов, по-грозен секс скандал с Борис Джонсън СНИМКИ

Тя написа: "Има една последна тематика, за която желая да приказвам, преди да си отида и да кажа на всички сбогом. Става дума за Консервативната партия.

Това е последният път, в който аз ще има платформа, от която да ги прикани да се трансформират, да ги помоля да се трансформират в името на младежите.

Борис Джонсън отхвърля секс абсурда, само че жертвата му твърди: "Той ме стисна по... "

През 2015-2016 година аз имах няколко опита за самоубийство поради партията на Торите.

Бях призната в профилирано болнично заведение поради гаврите с мен. Бях преследвана от пресата, пресата ме чакаше пред входа на колежа ми с камери.



Бях единствено на 17-18 години, а бях към този момент обект на тормоз.

Винаги съм страдала от това, че съм от Торите. Но гаврите, които получих от моите сътрудници и по-възрастните в организацията, бяха капката, която преля чашата.

Не би трябвало да си мълчим за издевателството посред ни.

Не би трябвало да се тормозим, че нашите другари ще бъдат изнасилени по време на конгрес.

Не би трябвало да се помиряваме с дъртите чичковци, които точат лиги по нас и се пробват към края на вечерта да ни заведат у тях. Има причина за това, че ние не се усещаме сигурност по време на конгресите "

Директорът на компанията Carewatch Redcar & Cleveland, в която Джейд е работила преди самоубийството, Крис Дути сподели: "Шокиран съм от тези известия. Въобще си нямахме и на визия.

Тя не е демонстрирала признаци, че е имала душевен проблеми или нещо друго що се отнася до работата ѝ.

Винаги съм помагал на личния състав да си почива от напрежението. Те са на открито и се оправят сами, естествено, че са под стрес ".

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР