Млад военнослужещ е застрелял приятелката си в апартамент в Стара

...
Млад военнослужещ е застрелял приятелката си в апартамент в Стара
Коментари Харесай

Кървава драма в Стара Загора завърши с двама загинали


Млад военнослужещ е прострелял приятелката си в апартамент в Стара Загора след което се е самоубил. За случая потвърдиха от полицията, оповестява БНР.

Според чудесно осведомени източници на Радио Стара Загора са били създадени три изтрела, като първият е бил сигнален. За случая се схваща откакто майката на починалото момиче подава сигнал в полицията тази заран, че не може да се свърже с щерка си.

Униформените отиват до дома на момичето, където намират двете мъртви тела. Пистолетът е открит в ръката на военнослужещия. Най-вероятно аргументите за нещастието са персонални. Преди два дни сред двамата е избухнал скандал, при който мъжът е блъснал главата си и е признат за лекуване. Днес е бил изписан от лечебното заведение и по този начин се стига до съдбовния край.

 Военна прокуратура Пловдив поема случая. Тепърва ще се изисква информация от полицията дали са подавани сигнали за домашно принуждение от жертвата. Прокуратурата ще посочи и дали фактически самоубилият се военнослужещ е постъпвал в болница.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР