Млад старозагорец оцеля по чудо след зверска катастрофа на булевард

...
Млад старозагорец оцеля по чудо след зверска катастрофа на булевард
Коментари Харесай

Не е истина как шофьор оцеля в Стара Загора

Млад старозагорец оцеля по знамение след зверска злополука на бул. „ Славянски “, където автомобилът му бил засечен от хасковлия зад кормилото на „ Ауди А4 “.

Инцидентът е станал към 12,50 часа в събота. Засечената кола се е завъртяла на няколко пъти и най-после е застанала на тавана си, оповестиха очевидци, които пуснаха няколко фрагменти в обществените мрежи.

По тяхна информация в началото виновникът е пробвал да избяга с мръсна газ, само че десетина минути по-късно се е върнал на местопроизшествието. Веднага регионът е бил отцепен от патрулки на Министерство на вътрешните работи.

Пристигнал е и противопожарен автомобил, само че злополуката се разминала единствено с леки контузии и нерешителност, прецизираха от ОД на Министерство на вътрешните работи – Стара Загора. Тепърва ще се откриват аргументите и дали някой от водачите е бил въздействие на алкохол или дрога, написа Монитор.

Часове по-рано очевидно пийнал лидер е врязал автомобила си в зида на къща, намираща се в казанлъшкото село Хаджидимитрово и там случаят се е разминал единствено с материални вреди.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР